Babagan LVDCNC

Kaluwihan LVDCNC

Layanan
Siji Langkah Solution
Kontrol Kualitas

Produk Utama

Mesin Nglereni Serat laser
Mesin Nglereni Serat laser
Mesin Nglereni Serat laser
Mesin Shearing
Mesin Shearing
Mesin Shearing
Pencet Brake
Pencet Brake
Pencet Brake
Mesin Punch
Mesin Punch
Mesin Punch
Mesin Pencet Hidrolik
Mesin Pencet Hidrolik
Mesin Pencet Hidrolik
Mesin Nglereni Plasma
Mesin Nglereni Plasma
Mesin Nglereni Plasma

Sambungake SAIKI

PRODUK PALING TERBARU

Mesin V-grooving
Mesin V-grooving
1. desain Eropa Eropa, katon streamline. 2.Njupuk stres bathi-bagian sing dilas kanthi tempering, stabilitas. 3.Pencarake karat nganggo pasir-pasir lan dilapisi nganggo cat anti rast. 4.Fres, srufaces assenbly lan bolongan sambungan dipasang sawise proses welding, nganti 60 'ing pas siji ...
Mesin Tombol Ngatur Hydraulic-Laras
Mesin Tombol Ngatur Hydraulic-Laras
Nul mesin cangkeme (yaiku mesin balung angin) minangka mesin pengilangan tabung angin tradisional sing paling umum. Pelanggan bisa miturut kudu ganti kudu muter liwat kaca angin, ngrampungake siji mesin kanthi akeh tenaga. Akeh jinis koordinasi, kompatibilitas banget amba. Sampeyan ...
Pekerja Wesi
Pekerja Wesi
Pakakas wesi hidraulik ngetrapake sistem nyopir hidraulik. Pekerjaan bisa ngethok kabeh jinis bolongan. Plato logam, garis alun, baja sudut, wesi bunder, bar rata, bar profil, baja saluran lan baja joist bisa dipotong, ditumbuk lan dicenthang ing mesin. Detail cepet Slide Stroke (mm): 80 ...