Mesin nglereni laser 3D robert 3D

Mesin nglereni laser 3D robert 3D

Rincian cepet


Kondisi: Anyar
Tegangan: 380v
Daya Rated: 300w500w / 750w / 1kw
Ukuran (L * W * H): 3800 * 1850 * 1300mm
Bobot: 1000KG
Sertifikasi: CE ISO FDA IAF
Jeneng produk: 5 sumbu mesin pemotong serat robert LF1800 3D
jinis laser: Impor laser serat asli & cO2
wilayah kerja: 1300 * 2500mm
akurasi ulangulang: + -0.02mm
kacepetan maksim: 100m / m
Penerimaan maksimal: 1G
Transmisi: gear rak pembalap dual
Bahan nglereni: Logam baja Karbon Steel Karat logam
Aplikasi: Motong Logam Industri
Sistem kontrol: cypcut
Layanan sawise adol sing diwenehake: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Waranti: 3 Taun

Fitur produk:


1. 5 sumbu LF1800 3D mesin mesin pemotong tliti 3D ngetrapake sistem drive Dual, Pandhuan Linear, Mesthekake peralatan kanthi cepet, akurasi dhuwur, lan linuwih

2. struktur mesin pemotong laser serat serat, struktur stabil, kinerja Stabil, bisa njamin operasi peralatan sing stabil.
Sawise perawatan suhu panas 650 treatment amben mesin, adhem akurasi panggilingan Gantry, njamin stabilitas amben mesin lan lancar.

3. Sistem laser mesin laser Rober, antarmuka mesin mesin, gampang dilakokno

4. 5 Axis kanthi produser serat serat serat berkualitas tinggi. biaya pangolahan sithik lan konservasi energi lan pangayoman lingkungan

5. mesin nglereni laser kanthi kacepetan dhuwur nganggo drive Servo, Struktur alat mesin nganggo rak lan pinion drive, Mesthekake peralatan kanthi cepet, akurasi dhuwur, lan linuwih

Aksesoris produk


1. wor laser laser, kanthi fokus kanthi otomatis fokus.

2. laser serat

3. Sistem motor Jepang Yaskawa servo.

4. Taiwan HIWIN line line guide.

5. Sistem kontrol Cypcut.

6. Gatra pembalap tilas Jerman Atlanta.

7. Jerman Neugart reducer.

Parameter Teknikal:


Daya Laser300W / 500W (Opsional)
Area Makarya1300mm * 3000mm
Posisi Akurasi

± 0,03mm

Baleni PosisiAkurasi± 0,03mm / m
Modul pangirimanGear lan Rak
Ukuran Mesin Lengkap

4420 * 2405 * 1720mm

Gambar sing rinci

Kepala Laser
Jeneng: Kepala Laser
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Jeneng: Reducer Motor
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Reducer Motor
Servo Motor
Jeneng: Servo Motor
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Dilengkapi piranti lunak SoMove kanggo persiyapan gampang lan nyetel.
  • Papan sirkuit Pandu sing dicithak kanthi pangayutan lapisan, nambah linuwih ing lingkungan sing reget.
Jeneng: Komponen Elektronik
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Perlindhungan sirkuit saka arus cendhak
  • Perlindhungan sirkuit saka arus kakehan
  • Putus lan pedhot industri minangka standar IEC / EN 60947-2.
Komponen Elektronik
Komponen radhang paru-paru
Jeneng: Komponen pneumatik
  • Merek: SMC
  • Asli: Jepang
  • Kontrol tekanan udara takeran karo sinyal listrik.
  • Spesifikasi komunikasi serial.
  • Kompak / entheng (Bagian komunikasi terintegrasi).
Jeneng: Bearing
  • Merek: NSK
  • Asli: Jepang
  • Selang bantalan kasebut duwe flange alun-alun sing bisa gampang dipasang ing mesin kanthi papat bolongan.
  • Kanthi pasuryan sing gampang dipasang, unit bantalan iki digunakake kanthi akeh.
Nggawa
Sumber Laser
Jeneng: Sumber Laser
  • Merek: IPG
  • Asli: AS
  • Jangkoan gelombang: 1070 ~ 1090nm
  • Beam kualitas TEM00 (M2 <1.8)
  • Udara meksa / Penyaman banyu
  • Luwih saka 100000 jam urip-urip diode pompa
Jeneng: Sistem Pelarapan otomatis
  • Merek: Bijur Delimon
  • Asli: China
  • Kanthi sesambungan karo sistem kontrol program ing mesin utama, sistem pelumasan bisa ngawasi tingkat minyak ing tank uga tekanan transmisi minyak lan nyetel perioditas pelumasan, sing kanthi efektif bakal nyegah karat ing sistem pelinciran supaya bisa ngukur akurasi.
Sistem Pelarapan otomatis
Sistem Nglereni Laser

Jeneng: Sistem Nglereni Laser

  • Merek: Cypcut
  • Asli: Shanghai China
  • 1). Piranti nglereni pipa CypTube minangka piranti lunak nglereni pipa telung dimensi.
  • 2). Bisa maca file format IGS langsung, sing diekspor nganggo UG, piranti lunak SolidWorks.
  • 3). Ekstraksi otomatis kanthi nglereni bagean tabung nglereni lan kanthi traksi nglereni, ora perlu nyunting lan pilihan manual.
  • 4). Fungsi pangaturan mandhiri kanthi cepet lan gampang, ora perlu operasi manual fussy, nambah tliti nglereni.

rincian

rincian

Contoh conto


Contoh conto

Layanan Aftersales


1. garansi telung taun

2. latihan gratis

3. pelatihan lan layanan online

4. Teknisier bisa menyang papan sampeyan lan nawakake layanan utawa pelatihan, nanging mbutuhake sampeyan nanggung kabeh biaya.

5. 24 jam * 7 dina saben minggu

Kontrol kualitas


Saben proses duwe kontrol kualitas sing ketat, Mung LVDCNC duwe Gantry Milling Machine lan Laser interferometer kanggo njamin precision dhuwur lan wektu urip layanan sing dawa.

FAQ


P: Kepiye cara milih mesin sing paling cocog?
A: Kanggo nyaranake sampeyan model mesin sing paling cocog, coba katrangan ing ngisor iki:
1. Apa bahan sampeyan?
2. Ukuran materi?
3. kekandelan materi?

P: Iki minangka pisanan sing nggunakake mesin kaya iki, apa gampang digunakake?
A: Manual wis kalebu ing paket produk, kita uga nyedhiyakake dhukungan telpon 24/7 kanggo para pelanggan lan nawakake jaminan wektu urip.LVDCNC minangka pabrik pabrik laser paling gedhe, kita duwe instalasi gratis kanggo mesin laser serat optik saliyane instruksi instalasi layanan instalasi lawang-ing-lawang, uga menehi insinyur profesional, kanggo menehi pitunjuk kanggo latihan pelatihan-lawang, kanthi gratis, supaya dijaluk;