Babagan awake dhewe

LVDCNC ngirim solusi lengkap kanggo kabutuhan fabrikasi logam sampeyan, liwat jaringan perusahaan sales sales lan anak perusahaan, teknisi lapangan sing berpengalaman, spesialis spesialis lan wakil layanan pelanggan nyedhiyakake instalasi, latihan, lan ngatasi layanan, Program dhukungan kalebu kontrak pangopènan, teleservis, tooling, bagean cadhangan, lan layanan konsultasi.

Babagan awake dhewe

Produk Utama Kita

Range Produk Company kalebu luwih saka 20 seri, luwih saka 200 jinis ukuran Pencet, medium, lan ukuran amba, Mesin Shearing CNC, Mesin Bending Mesin CNC, Mesin Mekanikal, Pekerja Besi, Pencet Hidraulik, Mesin Gulung, Serat Laser Serat Mesin kalebu model QC11Y, QC12Y, WC67Y, WC67K, W11, J21, J23, Q35Y lsp.

Babagan awake dhewe

Bidang Utama Produk Kita

Pabrik mobil, menara telekomunikasi, kutub entheng, utensil, komputer lsp.

Kaluwihan LVDCNC

Profesional ing solusi logam kanthi lengkap

Tim Profesional, Layanan Top

Mesin berkualitas tinggi

Layanan Pemeriksa Kualitas