Mesin nglereni tabel meja tutup tertutup

Mesin nglereni tabel meja tutup tertutup

Rincian cepet


Layanan sawise dodol sing Disedhiyakake: Dhukungan Online, Pamasangan lapangan, Komisi lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Dhukungan teknis Video, ya
Bahan sing ditrapake: Logam
Jenis Laser: Serat laser
Wilayah Nglereni: 1500 * 3000mm
Kacepetan Motong: 0-40000mm / min
Format Grafis Didhukung: AI, BMP, DST, DWG, DXF, DXP, LAS, PLT
Aplikasi: Motong Laser
Kondisi: Anyar
Nglereni kekandelan: Bahan
CNC utawa Ora: Ya
Mode Kelangan: Pengering banyu
Piranti Lunak: Cypcut
Sertifikasi: CE, ISO
Waranti: 5 taun
Jeneng produk: Mesin nglereni logam laser 1000W sing berkualitas kanthi nglereni tabung
Kata Kunci: Serat Mesin Laser Serat
Jinis: Mesin Laser
Fungsi: Nglereni Bahan Logam
Wilayah kerja: 6m / 3m
Bahan nglereni: Etk Karat Steel Karat Stainless (Mesin Pemotong Laser Logam)
Pasokan daya: 380V / 50HZ
Sistem nyetir: Jepang Yaskawa Servo Motor
Sistem kontrol: Sistem Kontrol Prpfesi CNC

Karakteristik:


1. Kestabilitas lan keandalan sistem jalur cahya lan sistem kontrol.
2. Ngimpor laser serat asli, fungsi dhuwur lan stabil, umur dawa luwih saka 100000 jam.
3. Kualitas lan efisiensi sing luwih dhuwur, kacepetan nglereni nganti 80m / menit kanthi tampilan lan pinggiran sing apik banget.
4. Reducer kinerja Jerman, rak lan rak; Pandhuan Jepang lan skru bal.

Spesifikasi Mesin Motong Serat laser


SUMBER LASER
LASER RAYCUS
CUTTING HEAD
RAYTOOLS BT-240
Modhestratif
KEDAI DUA
TRANSMISSION
TAIWAN YYC RACH lan PINION
Pedoman RAIL
1 LENGKAP PMI SARI JEPUN
SERVO MOTOR lan DRIVER
4 KANGGO YASKAWA DARI JAPAN
REDUCER
GERMANY NEUGART
MASALAH AIR
DOLUYO 1P
SISTEM KONTROL
CYPCUT SARI SHANGHAI, CHINA
KOMPUTER
KOMPUTER INDUSTRI ADVANTECH
Kuwatir sing Kuasa
3 FASA AC 380V 50HZ
GRATIS GRATIS
3.05MTS
TERMINAL ROW
GERMANY WEIDMULLER
RELAY
SIEMEN GERMANY
NILAI SOLENOID
TAIWAN AIRTAC
NILAI PANALITEN
JAPANESE SMC
SAIZ KARYA
3000 * 1500 MM

Gambar sing rinci

Kepala Laser
Jeneng: Kepala Laser
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Jeneng: Reducer Motor
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Reducer Motor
Servo Motor
Jeneng: Servo Motor
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Dilengkapi piranti lunak SoMove kanggo persiyapan gampang lan nyetel.
  • Papan sirkuit Pandu sing dicithak kanthi pangayutan lapisan, nambah linuwih ing lingkungan sing reget.
Jeneng: Komponen Elektronik
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Perlindhungan sirkuit saka arus cendhak
  • Perlindhungan sirkuit saka arus kakehan
  • Putus lan pedhot industri minangka standar IEC / EN 60947-2.
Komponen Elektronik
Komponen radhang paru-paru
Jeneng: Komponen pneumatik
  • Merek: SMC
  • Asli: Jepang
  • Kontrol tekanan udara takeran karo sinyal listrik.
  • Spesifikasi komunikasi serial.
  • Kompak / entheng (Bagian komunikasi terintegrasi).
Jeneng: Bearing
  • Merek: NSK
  • Asli: Jepang
  • Selang bantalan kasebut duwe flange alun-alun sing bisa gampang dipasang ing mesin kanthi papat bolongan.
  • Kanthi pasuryan sing gampang dipasang, unit bantalan iki digunakake kanthi akeh.
Nggawa
Sumber Laser
Jeneng: Sumber Laser
  • Merek: IPG
  • Asli: AS
  • Jangkoan gelombang: 1070 ~ 1090nm
  • Beam kualitas TEM00 (M2 <1.8)
  • Udara meksa / Penyaman banyu
  • Luwih saka 100000 jam urip-urip diode pompa
Jeneng: Sistem Pelarapan otomatis
  • Merek: Bijur Delimon
  • Asli: China
  • Kanthi sesambungan karo sistem kontrol program ing mesin utama, sistem pelumasan bisa ngawasi tingkat minyak ing tank uga tekanan transmisi minyak lan nyetel perioditas pelumasan, sing kanthi efektif bakal nyegah karat ing sistem pelinciran supaya bisa ngukur akurasi.
Sistem Pelarapan otomatis
Linear guide
Name: Linear guide
  • Brand: HIWIN
  • Asli: Taiwan
  • High positioning accuracy, low abrasion can maintain the accuracy for a long time, simple lubrication structure, easy assembly
Jeneng: Sistem Nglereni Laser
  • Merek: Cypcut
  • Asli: Shanghai China
  • 1). Piranti nglereni pipa CypTube minangka piranti lunak nglereni pipa telung dimensi.
  • 2). Bisa maca file format IGS langsung, sing diekspor nganggo UG, piranti lunak SolidWorks.
  • 3). Ekstraksi otomatis kanthi nglereni bagean tabung nglereni lan kanthi traksi nglereni, ora perlu nyunting lan pilihan manual.
  • 4). Fungsi pangaturan mandhiri kanthi cepet lan gampang, ora perlu operasi manual fussy, nambah tliti nglereni.
Sistem Nglereni Laser

rincian

rincian

Applicable Materials


Applicable Materials

Contoh conto


Contoh conto

Applicatiion Industry

safe

Paket & Pangiriman


1. Pangiriman kanthi nyata. Saben mesin disusun kanthi langkah majelis sing tepat tanpa mandheg.
2.Sawise layanan lan Penjaminan. Kita nawarake babar pisan 5 taun, sajrone wektu, ana masalah, kita tanggung jawab kanggo ngatasi. Lan yen ana bagean mesin kasebut rusak, sing kedadeyan arang banget, kita bakal ngirim DHL sing anyar, lan kabeh biaya wis ana.