Mesin mlengkung pipo CNC

Mesin mlengkung pipo CNC

Rincian cepet


Jeneng: mesin lentur pipo cnc elektronik
Jeneng liyane: mesin desainer pipa cnc elektronik desainer
Werna: Company Standar utawa Selaras
Teknis: Cold Bending
Sertifikat: CE & ISO9001: 2000
Contolling: PLC
Servo Motor: Jepang Mitsubishi
Tegangan lan Frekuensi: Disesuaikan
Bahan Pangolahan: Baja Karbon, Baja Karat, Tembaga, Aluminium, Aloi ...
Bentuk Bahan Pangolahan: Bunder, Rectangle, Square, Oval, Profile, Flat Bar ...
Layanan sawise adol sing diwenehake: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri

Fitur mesin lentur pipa cnc elektronik


Standar

  • Layar sentuhan PLC Interaktif nawakake akses gampang kanggo mode operasi otomatis lan manual.
  • Diagnostik sistem lan kapabilitas basa.
  • Arah mlengkung arah arah standar.
  • Clamply hydraulic clamp ing clamp die lan tekanan mati.
  • Clamping hidraulik clamping.
  • Tekanan hidraulik langsung mati kanthi katup kacepetan luwes.
  • 100 set paling simpenan program, Maksimum 32 selehake kanggo saben program.
  • Kanthi kecepatan program sing bisa diatur kanthi mandiri Y, B, lan poros C.
  • Setelan spring materi sing bisa diprogram kanggo saben sudhut bend.
  • Tube tabung otomatis sadurunge bend pungkasan.
  • Lenturan Axis-Dipandu dening Silinder, Dipakani Axis-Didorong dening Servo Motor, Rotasi Axis-Driven dening Servo Motor.
  • Entuk bancuhan sing bisa diulang maneh kanthi baja, stainless, aluminium, titanium lan kuningan.
  • Siklus Siklus Kaki.
  • Kanthi Sistem Kelangan Udara
  • Salah sawijining set Alat kanggo Lengkungan Gambar.
  • Wiper mati Bracket.
  • 1 Mandrel Rod.
  • Manual Operasi lan Pangopènan.
  • Alat Box karo Piranti sing wis Dhewe.
  • Listrik: Minangka dibutuhake (3 fase 220V utawa 380V utawa 415V…)

Opsional

  • Ngontrol Komputer Industri
  • Enteni Extraction Mandrel
  • Pelumas mandrel / mesin otomatis
  • Arah mbengkongake anti jam
  • Dawane mesin sing efektif tinimbang mandrel
  • Mat Safety

Spesifikasi


JenengUnitData
Kapasitas Bunder Maxmm×38 × 2
Radius Bending MaxmmR200
Bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan
Radius Min BendingmmR20
Liwat jarak Efek Liwat Mandrelmm3200
Bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan
Max. Loro Mangsa Wutahmm2500
Bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan
Gelar Max Bending°190
Unit lenturanbêsik32
Bengkung AxisKacepetanDeg / sec120
Akurasimm± 0,1
KuwasaKWDikontrol dening Hydraulic
Dipakani AxisKacepetanDeg / sec1000
Akurasimm± 0,1
KuwasaKW0.75 Dikontrol dening Servomotor
Puteri AxisKacepetanDeg / sec200
Akurasimm± 0,1
KuwasaKW0.4 Dikontrol dening Servomotor
Input Tanggal/1.Kordinat (X, Y, Z)
/Nilai penghubung (Y, B, C)
Max. TekananMpa16
Unit Penyimpanan MaksKelompok1000
Bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan
Ukuran Mesinmm4250*900*1250
Nyerang. BobotKg2000

Konfigurasi


NAMASupplier
Hydraulic MotorWuxi Taihu
Katup hidraulikJepang Yuken
Liwat Alur katupJepang Yuken
Katup katutupJepang Yuken
Servo MotorJepang Mitsubishi
Controller ServoJepang Mitsubishi
PLCJepang Omron
Tutul layarTaiwan Weinview
EncoderJepang Nemicon
Pump hidraulikTAIWAN YONGLING
Pandhuan LinearTAIWAN HIWIN
Unsur PanyegelTaiwan Ding Zing
ReducerTaiwan PHT
HubungiPrancis SCHNEIDER
Relay Over-ThermalPrancis SCHNEIDER
Ngalih AirPrancis SCHNEIDER
Ngalih jarakTaiwan YANGMING
Power NgalihTaiwan Meanwell
TansformerDong Lin Listrik
Tube MinyakTaiwan Lianhui