Prat pers elektro-hidrolik

Prat pers elektro-hidrolik

Rincian cepet

Kondisi: anyar
Pengolahan Bahan / Logam: Baja Karbon
Otomatis: Otomatis
Layanan tambahan: rem mlengkung hydraulic
Sertifikasi: ce
Layanan sawise dodolan: layanan pangopènan lan pamulihan ing situs, insinyur bisa ndandani mesin ing luar negeri
Waranti: 2 taun
Jeneng: Mesin lentur
Controller: Holland DELEM
Sistem hidraulik: Bosch Rexroth
Motor utama: Siemens, Jerman
Elektronik: Schneider, Prancis
Pipa: EMB Jerman
Ngalih sikil: Korea Kidul
Karcon Ball Screw: Hiwn saka Taiwan
Jinis mesin: Mesin mlengkung
Bahan mentah: gulung / sheet sheet
Daya: Hidrolik

Fitur Utama

  • Desain industri merek anyar digabungake karo konsep estetika modern, teknologi produksi berkualitas kanthi tampilan sing sederhana.
  • Frekuensi teknologi paling dhuwur sing nanggapi teknologi kontrol hidrolik, luwih cepet, luwih akurasi lan luwih akurasi.
  • Perawatan panas ing pigura mesin, verifikasi optimasi kaku ing kabeh mesin lan aplikasi struktur ganti rugi hidrolik kanthi tliti njamin tliti lentur saka seri MB8 Press Press.
  • Rasio optimal optimal lan konfigurasi inti tingkat paling dhuwur njamin kinerja stabil, lan gampang operasi.
  • Sistem backgauge standar 2axis PB standar, kanggo potongan karya bentuk rumit, 4 utawa 5 sumbu backgauge sumbu lan sing cocog kasedhiya kanggo pilihan sampeyan.
  • Pencet Brake nggunakake teknologi kendali servo-hidraulik sing lengkap, sinyal posisi slider bisa dadi umpan balik menyang sistem NC kanthi graping bilateral, banjur sistem NC nyetel jumlah tank bahan bakar kanthi ngganti ukuran pambukaan tutup katup, bisa ngontrol slider (Y1 , Y2) mlaku kanthi frekuensi sing padha, njaga kahanan paralel ing ruang kerja.
  • Miturut negara proses logam sheet, sistem CNC bisa ngontrol angka ganti rugi deflection meja kanthi nyebabake seragam lan sudut kabeh bahan kerja.
  • Panganggone ganti rugi defleksi hidrolik menehi akses menyang workpieces dawa seragam lengkap. Pampasan deflasi hidraulik kalebu sekumpulan silinder minyak ing ruang kerja, sing bisa nggawe meja ndadekake gerakan relatif lan mbentuk kurva cembung sing cocog, njamin hubungan posisi relatif karo panggeser tetep ora owah. Nilai kompensasi tundhuk karo kekandelan piring lan sifat bahan sing kudu dipotong.

Standar Keslametan

  • EN 12622: 2009 + A1: 2013 2.EN ISO 12100: 2010 3.EN 60204-1: 2006 + A1: 2009
  • Perlindhungan driji ngarep
  • Saklar pedal KACON Korea Selatan (kelas safety 4)
  • Tembok logam bali, standar CE
  • Monitor relay monitor switch pedal, pangayoman safety
  • Standar safety (2006 / 42 / EC)

proses

Parameter teknis

Parameter teknis

Gambar sing rinci

Motor utama
Jeneng: motor utama
  • Merek: SIEMENS
  • Asli: Jerman
  • Jaminan urip layanan mesin, nyuda
  • digunakake swara, lan ngirit energi.

Jeneng: Sistem Hidraulik

  • Merek: BOSCH Rexroth
  • Asli: Jerman
  • Ngurangi kerumitan lan biaya perawatan lan ndandani.
  • Alokasi sumber, efisiensi luwih akeh, pribadi lan keuntungan sing luwih dhuwur.
  • Tube EMB Jerman
  • Nggunakake tabung Garmon EMB lan konektor bisa nyuda kemungkinan nglawan katup jambangan jambangan lan mengaruhi arus minyak
Sistem Hidraulik
Pompa gear

Jeneng: pompa gear

  • Merek: Sunny
  • Asli: Amerika Serikat
  • Merek pompa hidrolik sing misuwur ing Amerika Serikat kanthi apik lan menehi kekuwatan kanggo sistem hidrolik kabeh. Bisa ndhukung mesin supaya bisa terus-terusan luwih saka 13 jam.

Jeneng: kothak listrik

  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Peralatan listrik schneider Prancis kanggo njamin stabilitas mesin, aman lan dipercaya, kemampuan anti-gangguan sing kuwat
  • Kabinet listrik kanthi fungsi mbukak lawang kanggo mateni daya.
kothak listrik
Screw Ball + Pandhuan Linear

Jeneng: Ball Screw + Pandhuan Linear

  • Merek: Hiwin
  • Asli: Taiwan
  • Precgauge presisi kanthi bolongan werni apik lan garis sepur
  • Backgauge nampilake struktur omah kanthi horisontal kanthi stabilitas dhuwur, rel dual-cangkang, tliti dhuwur, drive X-sumbu lan sistem CNC otomatis.

Jeneng: parating panggedhe

  • Merek: GIVI
  • Asli: Jerman
  • Langkah proteksi khusus bisa nyuda kedadeyan macem-macem kesalahan, saéngga ndawakake umur layanan mesin kasebut.
panggedhe grasi
ngalih sikil

Jeneng: saklar

  • Merek: Kacon
  • Asli: Korea
  • Suis kaki merek Korea bisa dipindhah, penet tombol darurat bisa mandheg kapan wae.

Jeneng: cetakan

  • Mesin mlengkung nganggo bahan 42CrMo, lan suhu perawatan panas tekan 42 derajat, njamin urip layanan jamur.
  • Mati lenturan bisa dipisah lan dipilih.
  • Clamps mekanik opsional saka ndhuwur ndhuwur luwih aman nalika ngganti sing mati.
cetakan
Dhukungan ngarep

Jeneng: Dhukungan ngarep

  • Dhukungan ngarep kanthi fitur struktur sing gampang.
  • fungsi sing kuat, bisa diatur munggah lan mudhun, utawa pindah ing garis kerja ing sisih tengen lan kiwa.

Jeneng: piranti baffle mburi

  • Kestabilan sing dhuwur, tliti tliti kanthi dhuwur, dilengkapi X-sumbu driveAutomatic kontrol sistem nc.
piranti baffle mburi

stroke Ngalih

Jeneng: stroke Ngalih

  • Schneider mburi mateni pembatalan cepet lan switch stroke.

Mekanisme Kompensasi Workbench standar

Ganti rugi gangguan hidraulik

Jeneng: Gangguan gangguan hidraulik

Mekanisme ganti rugi hidraulik minangka piring dhukungan ing ngarep lan mburi, lan piring menegak ing tengah. Nalika digunakake, kurva cembung munggah kanggo ngasilake komplek saka plate vertikal meja lan slider sajrone operasi.

Jeneng: Gantian elektromekanik

Tabel gangguan mekanik digunakake kanggo nglengkapi struktur lan kontrol listrik.

Kurva ganti rugi luwih cedhak karo kurva deformasi skateboard. Kanthi mangkono mundhak-mundhak mundhak

Gantian elektromekanik

Konfigurasi sistem pilihan

DA52S
DA-52S
  • 1, pemrograman kanthi cepet ing siji halaman
  • 2, trabasan pandhu arah
  • 3, 7 color warna layar lebar TFT
  • 4, kontrol 4 sumbu maksimal (Y1.Y2 lan rong sumbu tambahan)
  • 5, kontrol kompensasi deflection deflection
  • 6, perpustakaan / bahan / perpustakaan produk
  • 7, antarmuka peripheral USB
  • 8, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, bisa ngontrol rong katutup tutup lan katup mbukak gelung
  • 9, struktur instalasi jinis panel, kothak penundaan opsional
DA56S

DA-56S

  • 1, pemrograman grafis loro dimensi
  • 2, 10.4 display tampilan warna LCD TFT
  • 3, proses mlengkung ditemtokake
  • 4, nggedhekake pitungan dawa
  • 5, ganti rugi deformasi bangku pakaryan
  • 6, antarmuka USB
  • 7, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, loro Ana loop sing bisa dikendhaleni, uga bisa ngontrol katup mbukak gelung
  • 8, kendali servo, kontrol frekuensi lan kontrol motor Aliran AC
DA53T

DA-53T

  • 1, "trabasan" navigasi tutul
  • 2, 10.1 ″ résolusi TFT warna kanthi resolusi dhuwur
  • 3. Nganti 4 gandar sing ngontrol (Y1, Y2 + 2 poros bantu)
  • 4, kontrol ganti rugi deflection
  • 5, karo perpustakaan / bahan / perpustakaan produk
  • 6, dhukungan servo utawa kontrol frekuensi variabel
  • 7, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, loro katup tertutup-tutup sing bisa dikontrol, uga bisa ngontrol katup open-loop
  • 8, sambungan jaringan rong mesin (opsional)
DA58T

DA-58T

  • 1, pemrograman grafis 2D tutul
  • 2, 15 display résolusi warna TFT kanthi resolusi dhuwur
  • 3. Pitungan proses mlengkung
  • 4. Ngontrol ganti rugi gangguan
  • 5, mode kontrol servo lan inverter
  • 6, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, sampeyan bisa ngontrol katup gantung tertutup, sampeyan uga bisa ngontrol katup open-loop
  • 7, antarmuka USB
  • 8, piranti lunak program offline Profile-58TL
DA66T

DA-66T

  • 1, pemrograman grafis 2D tutul
  • 2, tampilan simulasi grafis produk 3D
  • 3, 17 display tampilan werna TFT kanthi resolusi dhuwur
  • 4, paket aplikasi Windows lengkap
  • 5, kompatibel karo sistem struktur modem Delem
  • 6, antarmuka peripheral
  • 7, aplikasi program pangguna ing lingkungan multi-tasking
  • 8, antarmuka sensor deteksi sudut
  • 9, piranti lunak program offline Profile-T3D
DA69T

DA-69T

  • Pemrograman grafis 1, 2D lan 3D tutul
  • 2, tampilan simulasi grafis produk 3D
  • 3, 17 display tampilan werna TFT kanthi resolusi dhuwur
  • 4, paket aplikasi Windows lengkap
  • 5, kompatibel karo sistem struktur modem Delem
  • 6, antarmuka peripheral
  • 7, aplikasi program pangguna ing lingkungan multi-tasking
  • 8, antarmuka sensor deteksi sudut
  • 9, program offline Profile-T3D

Piranti perlindungan pilihan

Piranti perlindungan langsing cahya
Piranti perlindungan langsing cahya
Piranti pangreksan laser
Piranti pangreksan laser

Brake Servo Press Electro-hydraulic and Brake Electron-hydraulic Press Brake, kepiye mbedakake? Sing luwih apik?

CNC Press Brake Bending Machine iku penting banget ing produksi pabrik. Ing Internet, ana akeh cara nelpon mesin lentur CNC. Akeh wong ora entuk. Kanggo njlentrehake konsep kasebut, produsen CNC Press Brake China, Shenchong wis nulis artikel iki kanggo mbantu sampeyan ngerti peralatan mesin lentur CNC.

Kasunyatane, wiwit saka sistem sinkronisasi mesin lentur, bisa dipérang dadi telung jinis: panyerakan batang torsion, sinkronisasi katup hidraulik (sinkronisasi elektro-hidraulik), sinkronisasi kendali dobel servo (servo hibrida minyak-elektrik).

NC Torsion Bar Brake Press Hydraulic Press

Iki nggunakake bar pasang baja kanggo meksa sinkronisasi mekanik.

CNC Hydraulic Proportional Valve Synchronic Press Brake

Iki ngirim posisi lelungan silinder kiwa lan tengen menyang komputer liwat pamimpin raster utawa panguwasa magnet raster. Komputer kasebut nggunakake katup proporsi elektronik-hidrolik kanggo ngontrol sinkron kiwa lan kiwa.

Pompa Servo Dobel CNC Dobel Pencet Hidrolik

Iki ngirim posisi lelungan silinder kiwa lan tengen menyang komputer liwat pamimpin raster utawa panguwasa magnet raster. Komputer ngontrol pamindahan lan tekanan pompa minyak liwat motor servo kanggo ngontrol stroke, kacepetan, posisi lan tekanan silinder kiwa lan tengen. Mangkono, silinder sisih tengen lan kiwa entuk sinkronisasi.

Mana CNC Press Brake sing luwih apik?

NC Torsion Bar Synchronic Hydraulic Press Brake lair nalika wiwitan taun 1980-an. Akurasi kurang. Ora duwe umpan balik kesalahan. Lan rintangan nglereni geser sing mlengkung kurang.

CNC Hydraulic Proportional Valve Synchronic Press Brake lair ing abad kaping 88. Nduwe umpan balik, umpan balik kesalahan nyata lan kuwat kanggo mbukak deflection.

Pam Serangan Hidrolik Pencegahan CNC Double Servo CNC wiwit katon ing pasar Tiongkok ing taun 2012. Iki minangka generasi paling anyar kanggo mesin lentur CNC maju. Loro saka rega sing regane sing murah, mula ana sawetara kekurangan. Minyak penet hibrid minyak listrik-LVDCNC duwe konsumsi energi kurang tliti, efisiensi dhuwur lan swara kurang.

Pelanggan duwe syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo tliti mesin sing diproses. Lan Keperluan pelanggan kanggo mesin lentur CNC uga luwih dhuwur. Ngirit energi lan efisiensi dhuwur minangka tren utama ing industri mesin. LVDCNC Double Servo Pump Controlled Hydraulic Press Brake bisa nyukupi kebutuhan energi lan suda swara ing manufaktur ijo. Iku pilihan sing paling apik!
fuselageTungkuk tepat