Mesin mesin cuci gerila hidrolik

Mesin mesin cuci gerila hidrolik

Mesin Guaringot Guillotine sing lengkap banget, dipercaya lan efisien, dirancang lan dibangun kanggo standar sing dhuwur kanggo nyukupi syarat sheet tliti lan piring kerja. Ukuran mburi motorisasi sing cepet lan akurat kanthi maca digital ngarep minangka standar karo kabeh model mesin iki. Ukuran mburi lelungan ing timah timah skru.

Panggunaan utama 、 properti lan karakteristik kanggo mesin


Mesin iki cocok kanggo nglereni piring sing ukurane 3-13mm, ambane 3200 mm.

Kekuwatan lembaran tegangan yaiku 450N / mm2. Yen piring sing dikepeng dadi kekuwatan liyane, ketebalan nglereni kudu diganti.

Mesin iki nganggo konstruksi plate - welded, nyopir hydraulic, stroke bali accumulator, Mesin kasebut tetep stabil, lan kaku sing apik.

Cepet lan trep kanggo ngresiki agul-agul agulane .Iku duwe tolok ngarep lan mburi. Tolok mundur milih revolusi nyetir mekanik kanggo nuduhake angka angka. Ukuran ngarep nganggo orientasi pamimpin lan orientasi tolok. Kanggo nambah kualitas lan khasiat nglereni, stroke lan sudut balok ndhuwur bisa diatur, Mesin kasebut dilengkapi pigura perlindungan kanggo njamin keamanan operasi.

Rincian cepet


Kondisi: Anyar
Voltase: 380V 220V Opsional
Ukuran (L * W * H): 3880 * 2150 * 2000mm
Sertifikasi: CE ISO SGS FDA
Waranti: 3 Taun
Jeneng produk: mesin shearing
Bahan nglereni: Logam baja Karbon Steel Karat logam
Aplikasi: Motong Logam Industri
Werna: Pelanggan Pilih
Tipe: Alat Alat Logam
Ketebalan nglereni: 0-30mm
Cara nglereni: Nglereni Plasma + Motong Mangan
Kacepetan nglereni: 0-10000mm / min
Sistem kontrol: Kontrol Estun E21 NC
Layanan sawise sales sing diwenehake: Pusat layanan ing luar negeri kasedhiya
Daya Rated: miturut kabutuhan klien
Bobot: 1450-9000kg

Konstruksi mesin kasebut


1. Pigura mesin

Pigura baja - piring - gandheng, nduweni kaku sing apik, Loro silinder sing dipasang ing kolom kiwa lan tengen, Ana rasuk bilah bantu ing meja kerja. Dadi balok bilah ngisor bisa disesuaikan karo mikro, Uga ana piring - dipakani bal ing meja kerja supaya sampeyan bisa feed piring kanthi gampang.

2. Beam sisih ndhuwur , konstruksi sing dilapisi baja lan stres sing diobati, nduweni kaku sing apik. Tumindak nglereni yaiku: balok munggah lan mudhun digawa dening silinder kiwa lan tengen lan didhukung dening pandhuan ngarep lan mburi.

3. Peralatan clamping : rampung kanthi ngepit silinder ing lembaran pasuryan ngarep, nalika lenga mlebu ing silinder pengepitan, kekuwatan ngatasi stres musim semi lan mudhun kanggo menet piring lembar sawise ngrampungake motong kasebut. Yen stres musim semi, clamp bakal pulih. Jumlah kekuwatan bakal tambah kanthi ketebalan lembaran saya tambah.

4. Dhukungan ngarep: iku ing meja kerja lan dituduhake dening meter.

5. Backguage: iku ana ing balok ndhuwur lan geser mburi lan Fouth
Nilai sing ditampilake ing papan ngarep. Kisaran ing antarane 20-800mm. Yen dawa nglereni luwih saka jarak maksimal (800mm). Sampeyan kudu mbukak mandeg mburi.

 

Pambuka Mesin Shearing Hidrolik Guillotine


  • Mesin shearing Hydraulic Guillotine ditondoi kanthi akurasi dhuwur lan kualitas potongan ing kabeh kahanan lan ing materi apa wae.
  • Bingkai padhet saka mesin lan piring kaping pindho, sing ndhukung bangku kerja, njamin stabilitas Absolute kanthi kinerja lan linuwih.
  • Kualitas nyukur guillotine diijolake dening komponen hidraulik, listrik lan mekanik kanthi kisaran dhuwur.
  • Kinerja mesin, apik banget ing peralatan standar, bisa nganyari kanthi macem-macem komponen lan aksesoris sing ditondoi kanthi pagelaran tanpa cacat sanajan ing ekstrem.
  • Pilihan panel kontrol CNC ngidini panggunaan luwih gampang saka mesin kanggo ngoptimalake proses manufaktur.

Fitur Mesin


  • 1. Struktur gandheng baja kanthi bebas stres
  • 2. Telung troli tuntunan ngaktifake gerakan sing akurat lan asil shearing apik
  • 3. wadhah agul-agul sing didorong Hydraulically, ditarik dening silinder accumulator
  • 4. Malaikat raksasa sing bisa diatur supaya bisa minimalake piring saka lempung
  • 5. Perjalanan tolok bali bisa diatur kanthi manual lan didenda kanthi tombol, ditampilake digital
  • 6. Ngalih fungsi tolok mburi kanggo nglereni lembaran sing luwih dawa
  • 7. Indikasi penyesuaian basis blades gampang gampang, trep lan cepet
  • 8. 4 nglereni sudhut agul-agul
  • 9. Serangan lengkap utawa cekak wadhah agul bisa luwes
  • 10. Controller NC minangka konfigurasi standar utawa pengontrol CNC minangka opsional

proses

Parameter teknis


Hydraulic guillotine shearing machine Technical parameters

Gambar sing rinci

kothak listrik
Jeneng: kothak listrik
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Peralatan listrik schneider Prancis kanggo njamin stabilitas mesin, aman lan dipercaya, kemampuan anti-gangguan sing kuwat
  • Kabinet listrik kanthi fungsi mbukak lawang kanggo mateni daya.
Jeneng: motor utama
  • Merek: SIEMENS
  • Asli: Jerman
  • Jaminan umur layanan mesin, nyuda swara kerja, lan ngirit energi.
Motor utama
Pompa gear
Jeneng: pompa gear
  • Merek: Sunny
  • Asli: Amerika Serikat
  • Merek pompa hidrolik sing misuwur ing Amerika Serikat kanthi apik lan menehi kekuwatan kanggo sistem hidrolik kabeh. Bisa ndhukung mesin supaya bisa terus-terusan luwih saka 13 jam.
Jeneng: Sistem Hidraulik
  • Merek: BOSCH Rexroth
  • Asli: Jerman
  • Ngurangi kerumitan lan biaya perawatan lan ndandani.
  • Alokasi sumber, efisiensi luwih akeh, pribadi lan keuntungan sing luwih dhuwur.
  • Tube EMB Jerman
  • Nggunakake tabung Garmon EMB lan konektor bisa nyuda kemungkinan nglawan katup jambangan jambangan lan mengaruhi arus minyak
Sistem Hidraulik
Wit Bal
Jeneng: Wit Bal
  • Merek: Hiwin
  • Asli: Taiwan
  • Precgauge presisi kanthi bolongan werni apik lan garis sepur
  • Backgauge nampilake struktur omah kanthi horisontal kanthi stabilitas dhuwur, rel dual-cangkang, tliti dhuwur, drive X-sumbu lan sistem CNC otomatis.

Mbukak Off Power Power Off

Sepur safegurad ngarep nganggo daya bukaan lawang sing dipotong, njamin keamanan operasional

Baja Alloy Alat berkualitas tinggi

Digawe kanthi baja alat kualitas baja, mesin bisa nyukupi beban sing ana pengaruh lan resistensi nyandhang dhuwur

Silinder Pressure Dibangun ing spring

Silinder tekanan musim semi sing dipasang, mburi ngisor dilengkapi gasket materi khusus, ngontrol tekanan kanthi misah, nyegah alloy aluminium utawa bahan empuk liyane dicithak

Mbukak Off Power Power Off
Knife istirahat ing bangku
Jeneng: Knife istirahat ing bangku

Desain iki nggawe pandhuan ndhuwur piso mesin pemotong ndhuwur, nalika nginstall sisih piso ing lingkungan proses mbukak, saéngga nggayuh tujuan nyuda biaya produksi lan ningkatake ekonomi manufaktur.

Jeneng: Pelarasan Blade Clearance

Mekanisme penyesuaian cepet kanggo nyusun ulang reresik agul-agul, operasi gampang kanthi tangan, nyadari langkah-langkah panyesuaian blade blade.

Pelarasan Blade Blade

Piranti perlindungan pilihan


Perlindhungan photoselectricity ing ngarep

Perlindhungan photoselectricity ing ngarep

Proteksi Fotoelectricity Mbalik

Proteksi Fotoelectricity Mbalik

Supporter Mbalik Pneumatik

Supporter Mbalik Pneumatik

Tabel dipakani ngarep

Tabel dipakani ngarep

Konfigurasi sistem pilihan


E21S

E21S

  • Hd LCD, Cina / Inggris
  • Kontrol baffle mburi lan posisi cerdas
  • Ngontrol konverter motor utawa frekuensi biasa
  • output digital sing bisa diprogram, cacah bahan kerja
  • 40 program panyimpenan, saben program 25 langkah
  • posisi sepihak, fungsi kompromi
  • Serep tombol siji lan pemulihan parameter
TP07

TP07

  • Ing layar tutul warna TFT kanthi definisi dhuwur
  • Kontrol servo diadopsi kanggo materi mburi
  • Pitungan otomatis saka macem-macem skema shearing saka macem-macem piring
  • Fungsi mandeg otomatis mandeg mburi
  • Fungsi siji langkah kanthi cepet
  • Nyimpen macem-macem langkah pemotong lan produk
  • Fungsi watesan alus, memori mati, ndhukung macem-macem basa
DAC310

DAC310

  • Tampilan LCD definisi tinggi yaiku 275 × 48 piksel
  • kontrol servo / kendali konversi frekuensi / kontrol motor loro-kacepetan ac
  • Posisi otomatis lan mundur saka baffle mburi listrik
  • operasi otomatis program multi-program, program lan link langkah program
  • Nglereni count, watesan nglereni, watesan memori, lan konversi Inggris / Inggris
DAC360
DAC360
  • 1, pemrograman kanthi cepet ing siji halaman
  • 2, trabasan pandhu arah
  • 3, 7 color warna layar lebar TFT
  • 4, kontrol 4 sumbu maksimal (Y1.Y2 lan rong sumbu tambahan)
  • 5, kontrol kompensasi deflection deflection
  • 6, perpustakaan / bahan / perpustakaan produk
  • 7, antarmuka peripheral USB
  • 8, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, bisa ngontrol rong katutup tutup lan katup mbukak gelung
  • 9, struktur instalasi jinis panel, kothak penundaan opsional
system