Mesin ricih pancing hidrolik

Mesin ricih pancing hidrolik

Rangkaian mesin rumput bumbung Hydraulic paling apik sing kasedhiya kanggo kita ing pasar, kalebu sing paling apik sing kasedhiya ing pasar. Kinerja, layanan lan kapasitas produk, utang kanggo bahan mentah lan mesin modern, ditrapake. Luwih, sawetara sing ditawani dicenthang kanthi tingkat sing paling bisa.

Rincian cepet


Kondisi: Anyar
Tegangan: 380V / 50HZ / 3
Daya Rated: 7.5kw
Ukuran (L * W * H): 3800x1850x1750mm
Bobot: 7000kg
Sertifikasi: ISO9001: 2008
Waranti: 2 taun
Kekandelan Shearing: 8mm
Lebar shearing: 3200mm
Gauge Mbalik: Otomatis
Bahan nglereni: Logam baja Karbon Steel Karat logam
Sudut nglereni: 1,5 derajat
Sistem CNC: E21, E200, E300
Layanan sawise sales sing diwenehake: Pusat layanan ing luar negeri kasedhiya

Pambuka Mesin Shearing Hidrolik Guillotine


  • Mesin iki cocok kanggo nglereni piring sing ukurane 1-8mm, ambane 2500/3200/4000 mm.
  • Kekuwatan lembaran tegangan yaiku 450N / mm2. Yen piring sing dikepeng dadi kekuwatan liyane, ketebalan nglereni kudu diganti.
  • Mesin iki nganggo konstruksi plate - welded, nyopir hydraulic, stroke bali nitrogen, Mesin kasebut tetep stabil, lan kaku sing apik.
  • Cepet lan trep kanggo ngresiki agul-agul agulane .Iku duwe tolok ngarep lan mburi. Tolok mundur milih revolusi nyetir mekanik kanggo nuduhake angka angka. Lan wis digunakake kanthi manual kanggo nyetel. Ukuran ngarep nganggo orientasi pamimpin lan orientasi tolok .Iki uga duwe instalasi kanggo bayangan sinar cahya liwat lapping ing garis sing digambar ing piring. Sing trep kanggo nggambar garis lan piring sempit. Sing trep kanggo nggambar garis lan nyukur. Controller steep stroke ngundang efisiensi kerja ing piring sempit. Mesin kasebut dilengkapi karo pigura perlindungan.
  • Nalika pigura dibukak, Mesin bakal mungkasi digunakake kanthi otomatis kanggo njamin keamanan operasi.

Fitur utama mesin shearing hidrolik


  • Standar karo ESTUN E21S, kanthi sumbu X kontrol motor. Wektu nyukur lan stroke nyukur kontrol sistem NC kanthi otomatis. Backgauge didorong motor A / C umum, utawa inverter frekuensi
  • Bingkai dikompa konstruksi karo piring baja, getaran kanggo ngilangi stres, kanthi kaku sing cukup lan kekuatan sing dhuwur, kinerja sing stabil lan dipercaya, gampang operasi lan perawatan.
  • Pemanasan hidraulik, balok ayunan, bali balok piso lancar lan ditarik dening silinder accumulator utawa nitrogen. Stroke stroke balok bisa diatur kanthi gampang.
  • Ukuran mburi dipasang motorisasi lan laras didol manual.
  • Ngatur sela ing antarane agul-agul minangka portabel lan cepet. Nilai celah kasebut dituduhake ing sawijining dial.
  • Mesin shearing hydraulic kinerja dhuwur.
  • Struktur welding holistik.
  • Lengan dhukungan ngarep lan njaga protèktif standar.
  • A pesawat saka agul-agul standar.
  • Pager protèktif lan interlocker safety kanggo njamin safety operasi.
  • Dilengkapi piranti lampu-alignment (bayangan).
  • Pager protèktif lan interlocker safety kanggo njamin safety operasi.

proses

Parameter teknis

Parameter teknis

Gambar sing rinci

kothak listrik
Jeneng: kothak listrik
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Peralatan listrik schneider Prancis kanggo njamin stabilitas mesin, aman lan dipercaya, kemampuan anti-gangguan sing kuwat
  • Kabinet listrik kanthi fungsi mbukak lawang kanggo mateni daya.
Jeneng: motor utama
  • Merek: SIEMENS
  • Asli: Jerman
  • Jaminan umur layanan mesin, nyuda swara kerja, lan ngirit energi.
Motor utama
Pompa gear
Jeneng: pompa gear
  • Merek: Sunny
  • Asli: Amerika Serikat
  • Merek pompa hidrolik sing misuwur ing Amerika Serikat kanthi apik lan menehi kekuwatan kanggo sistem hidrolik kabeh. Bisa ndhukung mesin supaya bisa terus-terusan luwih saka 13 jam.
Jeneng: Sistem Hidraulik
  • Merek: BOSCH Rexroth
  • Asli: Jerman
  • Ngurangi kerumitan lan biaya perawatan lan ndandani.
  • Alokasi sumber, efisiensi luwih akeh, pribadi lan keuntungan sing luwih dhuwur.
  • Tube EMB Jerman
  • Nggunakake tabung Garmon EMB lan konektor bisa nyuda kemungkinan nglawan katup jambangan jambangan lan mengaruhi arus minyak
Sistem Hidraulik
Wit Bal
Jeneng: Wit Bal
  • Merek: Hiwin
  • Asli: Taiwan
  • Precgauge presisi kanthi bolongan werni apik lan garis sepur
  • Backgauge nampilake struktur omah kanthi horisontal kanthi stabilitas dhuwur, rel dual-cangkang, tliti dhuwur, drive X-sumbu lan sistem CNC otomatis.

Mbukak Off Power Power Off

Sepur safegurad ngarep nganggo daya bukaan lawang sing dipotong, njamin keamanan operasional

Baja Alloy Alat berkualitas tinggi

Digawe kanthi baja alat kualitas baja, mesin bisa nyukupi beban sing ana pengaruh lan resistensi nyandhang dhuwur

Silinder Pressure Dibangun ing spring

Silinder tekanan musim semi sing dipasang, mburi ngisor dilengkapi gasket materi khusus, ngontrol tekanan kanthi misah, nyegah alloy aluminium utawa bahan empuk liyane dicithak

Mbukak Off Power Power Off
Knife istirahat ing bangku
Jeneng: Knife istirahat ing bangku

Desain iki nggawe pandhuan ndhuwur piso mesin pemotong ndhuwur, nalika nginstall sisih piso ing lingkungan proses mbukak, saéngga nggayuh tujuan nyuda biaya produksi lan ningkatake ekonomi manufaktur.

Jeneng: Pelarasan Blade Clearance

Mekanisme penyesuaian cepet kanggo nyusun ulang reresik agul-agul, operasi gampang kanthi tangan, nyadari langkah-langkah panyesuaian blade blade.

Pelarasan Blade Blade

Piranti perlindungan pilihan


Perlindhungan photoselectricity ing ngarep

Perlindhungan photoselectricity ing ngarep

Proteksi Fotoelectricity Mbalik

Proteksi Fotoelectricity Mbalik

Supporter Mbalik Pneumatik

Supporter Mbalik Pneumatik

Tabel dipakani ngarep

Tabel dipakani ngarep

Konfigurasi sistem pilihan


E21S

E21S

  • Hd LCD, Cina / Inggris
  • Kontrol baffle mburi lan posisi cerdas
  • Ngontrol konverter motor utawa frekuensi biasa
  • output digital sing bisa diprogram, cacah bahan kerja
  • 40 program panyimpenan, saben program 25 langkah
  • posisi sepihak, fungsi kompromi
  • Serep tombol siji lan pemulihan parameter
TP07

TP07

  • Ing layar tutul warna TFT kanthi definisi dhuwur
  • Kontrol servo diadopsi kanggo materi mburi
  • Pitungan otomatis saka macem-macem skema shearing saka macem-macem piring
  • Fungsi mandeg otomatis mandeg mburi
  • Fungsi siji langkah kanthi cepet
  • Nyimpen macem-macem langkah pemotong lan produk
  • Fungsi watesan alus, memori mati, ndhukung macem-macem basa
DAC310

DAC310

  • Tampilan LCD definisi tinggi yaiku 275 × 48 piksel
  • kontrol servo / kendali konversi frekuensi / kontrol motor loro-kacepetan ac
  • Posisi otomatis lan mundur saka baffle mburi listrik
  • operasi otomatis program multi-program, program lan link langkah program
  • Nglereni count, watesan nglereni, watesan memori, lan konversi Inggris / Inggris
DAC360
DAC360
  • 1, pemrograman kanthi cepet ing siji halaman
  • 2, trabasan pandhu arah
  • 3, 7 color warna layar lebar TFT
  • 4, kontrol 4 sumbu maksimal (Y1.Y2 lan rong sumbu tambahan)
  • 5, kontrol kompensasi deflection deflection
  • 6, perpustakaan / bahan / perpustakaan produk
  • 7, antarmuka peripheral USB
  • 8, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, bisa ngontrol rong katutup tutup lan katup mbukak gelung
  • 9, struktur instalasi jinis panel, kothak penundaan opsional
system