Brake gedhe

Brake gedhe

Rincian cepet

Layanan sawise dodol sing Diwenehi: Alat ganti gratis, Dhukungan Online, Pamasangan lapangan, komisi lan latihan, Ora ana layanan sawise dodolan, Dhukungan teknis Video, Jurutera kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Kondisi: Anyar
Kekuwatan nominal: 2000KN
Dawane meja kerja: 4000mm
Daya: Hidrolik
Jarak jarak: 3200mm
Ambane Tenggorokan: 350mm
Strok: 100mm
Bukak maksimal: 460mm
Power: 30KW

Fitur Utama

Kancing pers tunggal kasedhiya kanthi ambane nganti 54 kaki, kapasitas nganti 2000 ton.

Iki ora mung spesifikasi teoritis. Dheweke makili brek tekan LVDCNC sing digunakake ing tanduran saiki. Mesin kasebut dawane ora suwe sadurunge duwe kaluwihan sing padha karo cekel LVDCNC sing luwih cendhek nyedhiyakake: produktivitas, produktivitas, reabilitas jangka panjang, lan keluwesan kanggo nyukupi syarat-syarat sing ganti. Tandem pers rem kasedhiya karo ambane umume nganti 60 kaki. Dheweke bisa dilakokno bareng kanggo mbentuk bagean sing dawa, utawa bisa digunakake kanthi mandiri kanggo nggedhekake panggunaan mesin. Pangowahan saka tandem 0perasi menyang operasi mandiri bisa dirampungake sajrone sawetara detik. LVDCNC nawakake macem-macem pilihan kanggo ngatur mesin iki: nambah ketutup tertutup, kenaikan stroke, trobok sing luwih jero lan amben lan wedhus kanthi wiyar. We nggawe mesin kanggo nyukupi syarat tartamtu sampeyan.

Video

Standar Keslametan


  • 400 nganti 2,000 ton
  • Dhawa nganti 20 kaki
  • Konfigurasi Tandem kasedhiya
  • Kasedhiya ing model Proform lan Autoform
  • 1 Sisih & Warranty Buruh
  • ANSI B11.3 Selaras
proses

Parameter teknis

Parameter teknis

Gambar sing rinci

Motor utama
Jeneng: motor utama
  • Merek: SIEMENS
  • Asli: Jerman
  • Jaminan urip layanan mesin, nyuda
  • digunakake swara, lan ngirit energi.

Jeneng: Sistem Hidraulik

  • Merek: BOSCH Rexroth
  • Asli: Jerman
  • Ngurangi kerumitan lan biaya perawatan lan ndandani.
  • Alokasi sumber, efisiensi luwih akeh, pribadi lan keuntungan sing luwih dhuwur.
  • Tube EMB Jerman
  • Nggunakake tabung Garmon EMB lan konektor bisa nyuda kemungkinan nglawan katup jambangan jambangan lan mengaruhi arus minyak
Sistem Hidraulik
Pompa gear

Jeneng: pompa gear

  • Merek: Sunny
  • Asli: Amerika Serikat
  • Merek pompa hidrolik sing misuwur ing Amerika Serikat kanthi apik lan menehi kekuwatan kanggo sistem hidrolik kabeh. Bisa ndhukung mesin supaya bisa terus-terusan luwih saka 13 jam.

Jeneng: kothak listrik

  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Peralatan listrik schneider Prancis kanggo njamin stabilitas mesin, aman lan dipercaya, kemampuan anti-gangguan sing kuwat
  • Kabinet listrik kanthi fungsi mbukak lawang kanggo mateni daya.
kothak listrik
Screw Ball + Pandhuan Linear

Jeneng: Ball Screw + Pandhuan Linear

  • Merek: Hiwin
  • Asli: Taiwan
  • Precgauge presisi kanthi bolongan werni apik lan garis sepur
  • Backgauge nampilake struktur omah kanthi horisontal kanthi stabilitas dhuwur, rel dual-cangkang, tliti dhuwur, drive X-sumbu lan sistem CNC otomatis.

Jeneng: parating panggedhe

  • Merek: GIVI
  • Asli: Jerman
  • Langkah proteksi khusus bisa nyuda kedadeyan macem-macem kesalahan, saéngga ndawakake umur layanan mesin kasebut.
panggedhe grasi
ngalih sikil

Jeneng: saklar

  • Merek: Kacon
  • Asli: Korea
  • Suis kaki merek Korea bisa dipindhah, penet tombol darurat bisa mandheg kapan wae.

Jeneng: cetakan

  • Mesin mlengkung nganggo bahan 42CrMo, lan suhu perawatan panas tekan 42 derajat, njamin urip layanan jamur.
  • Mati lenturan bisa dipisah lan dipilih.
  • Clamps mekanik opsional saka ndhuwur ndhuwur luwih aman nalika ngganti sing mati.
cetakan
Dhukungan ngarep

Jeneng: Dhukungan ngarep

  • Dhukungan ngarep kanthi fitur struktur sing gampang.
  • fungsi sing kuat, bisa diatur munggah lan mudhun, utawa pindah ing garis kerja ing sisih tengen lan kiwa.

Jeneng: piranti baffle mburi

  • Kestabilan sing dhuwur, tliti tliti kanthi dhuwur, dilengkapi X-sumbu driveAutomatic kontrol sistem nc.
piranti baffle mburi

stroke Ngalih

Jeneng: stroke Ngalih

  • Schneider mburi mateni pembatalan cepet lan switch stroke.

Mekanisme Kompensasi Workbench standar

Ganti rugi gangguan hidraulik

Jeneng: Gangguan gangguan hidraulik

Mekanisme ganti rugi hidraulik minangka piring dhukungan ing ngarep lan mburi, lan piring menegak ing tengah. Nalika digunakake, kurva cembung munggah kanggo ngasilake komplek saka plate vertikal meja lan slider sajrone operasi.

Jeneng: Gantian elektromekanik

Tabel gangguan mekanik digunakake kanggo nglengkapi struktur lan kontrol listrik.

Kurva ganti rugi luwih cedhak karo kurva deformasi skateboard. Kanthi mangkono mundhak-mundhak mundhak

Gantian elektromekanik

Konfigurasi sistem pilihan

DA52S
DA-52S
  • 1, pemrograman kanthi cepet ing siji halaman
  • 2, trabasan pandhu arah
  • 3, 7 color warna layar lebar TFT
  • 4, kontrol 4 sumbu maksimal (Y1.Y2 lan rong sumbu tambahan)
  • 5, kontrol kompensasi deflection deflection
  • 6, perpustakaan / bahan / perpustakaan produk
  • 7, antarmuka peripheral USB
  • 8, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, bisa ngontrol rong katutup tutup lan katup mbukak gelung
  • 9, struktur instalasi jinis panel, kothak penundaan opsional
DA56S

DA-56S

  • 1, pemrograman grafis loro dimensi
  • 2, 10.4 display tampilan warna LCD TFT
  • 3, proses mlengkung ditemtokake
  • 4, nggedhekake pitungan dawa
  • 5, ganti rugi deformasi bangku pakaryan
  • 6, antarmuka USB
  • 7, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, loro Ana loop sing bisa dikendhaleni, uga bisa ngontrol katup mbukak gelung
  • 8, kendali servo, kontrol frekuensi lan kontrol motor Aliran AC
DA53T

DA-53T

  • 1, "trabasan" navigasi tutul
  • 2, 10.1 ″ résolusi TFT warna kanthi resolusi dhuwur
  • 3. Nganti 4 gandar sing ngontrol (Y1, Y2 + 2 poros bantu)
  • 4, kontrol ganti rugi deflection
  • 5, karo perpustakaan / bahan / perpustakaan produk
  • 6, dhukungan servo utawa kontrol frekuensi variabel
  • 7, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, loro katup tertutup-tutup sing bisa dikontrol, uga bisa ngontrol katup open-loop
  • 8, sambungan jaringan rong mesin (opsional)
DA58T

DA-58T

  • 1, pemrograman grafis 2D tutul
  • 2, 15 display résolusi warna TFT kanthi resolusi dhuwur
  • 3. Pitungan proses mlengkung
  • 4. Ngontrol ganti rugi gangguan
  • 5, mode kontrol servo lan inverter
  • 6, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, sampeyan bisa ngontrol katup gantung tertutup, sampeyan uga bisa ngontrol katup open-loop
  • 7, antarmuka USB
  • 8, piranti lunak program offline Profile-58TL
DA66T

DA-66T

  • 1, pemrograman grafis 2D tutul
  • 2, tampilan simulasi grafis produk 3D
  • 3, 17 display tampilan werna TFT kanthi resolusi dhuwur
  • 4, paket aplikasi Windows lengkap
  • 5, kompatibel karo sistem struktur modem Delem
  • 6, antarmuka peripheral
  • 7, aplikasi program pangguna ing lingkungan multi-tasking
  • 8, antarmuka sensor deteksi sudut
  • 9, piranti lunak program offline Profile-T3D
DA69T

DA-69T

  • Pemrograman grafis 1, 2D lan 3D tutul
  • 2, tampilan simulasi grafis produk 3D
  • 3, 17 display tampilan werna TFT kanthi resolusi dhuwur
  • 4, paket aplikasi Windows lengkap
  • 5, kompatibel karo sistem struktur modem Delem
  • 6, antarmuka peripheral
  • 7, aplikasi program pangguna ing lingkungan multi-tasking
  • 8, antarmuka sensor deteksi sudut
  • 9, program offline Profile-T3D

Piranti perlindungan pilihan

Piranti perlindungan langsing cahya
Piranti perlindungan langsing cahya
Piranti pangreksan laser
Piranti pangreksan laser

fuselageTungkuk tepat