Cetakan lampu Pole Tandem

Cetakan lampu Pole Tandem

Rincian cepet

Kondisi: anyar
Pengolahan Bahan / Logam: Baja Karbon
Otomatis: Otomatis
Layanan tambahan: rem mlengkung hydraulic
Sertifikasi: ce
Layanan sawise dodolan: layanan pangopènan lan pamulihan ing situs, insinyur bisa ndandani mesin ing luar negeri
Waranti: 2 taun
Jeneng: Mesin lentur
Controller: Holland DELEM
Sistem hidraulik: Bosch Rexroth
Motor utama: Siemens, Jerman
Elektronik: Schneider, Prancis
Pipa: EMB Jerman
Ngalih sikil: Korea Kidul
Karcon Ball Screw: Hiwn saka Taiwan
Jinis mesin: Mesin mlengkung
Bahan mentah: gulung / sheet sheet
Daya: Hidrolik

Katrangan:

Umumé, rem lampu pers tandan cahya minangka peralatan produksi utama. cag cahya bisa dawane 9 ~ 14m. yen nganggo penekan hidrolir tunggal, mesin kasebut bakal gedhe banget lan dikirim luwih gedhe. ing wektu sing padha, mesin bakal dhuwur supaya bisa entuk kaku. Solusi tandem bisa ngrampungake masalah kanthi gampang. kita bisa nggunakake rong unit mesin bebarengan lan gampang 12m dawane. Kanggo masa depan, kita uga bisa nggawe mesin luwih akeh supaya bisa kerja luwih dawa.

prau pers mesin pencah lampu yaiku mesin sinkronik-hidrolik. kabeh silinder hidraulik bakal disinkronake dening pengontrol CNC. supaya kinerja sing mlengkung apik. mesin bakal duwe kinerja sinkronisasi sing sampurna lan ora perlu kuwatir babagan kalibrasi ing mangsa ngarep. kapasitas mesin bisa maneka warna miturut ukuran dawa lan kekandelan target. Engineer kita bisa ngrancang paramèter mesin miturut ukuran cagak, kaya ambane tenggorokan lan dhuwur mbukak.

Standar Keslametan

  • EN 12622:2009 + A1:2013
  • EN ISO 12100: 2010
  • EN 60204-1:2006 + A1:2009
  • Front finger protection (safe light curtain)
  • Korean Kacon foot switch (safety level 4)
  • The back metal safety fence meets CE standards
  • Safety relays, monitoring pedal switches and safety protection

proses

Parameter rem Tandem Hydraulic Press

Parameter rem Tandem Hydraulic Press

lampu cagak tandem tekan alat cagak conthong rem.

Gambar sing rinci

Motor utama
Jeneng: motor utama
  • Merek: SIEMENS
  • Asli: Jerman
  • Jaminan urip layanan mesin, nyuda
  • digunakake swara, lan ngirit energi.

Jeneng: Sistem Hidraulik

  • Merek: BOSCH Rexroth
  • Asli: Jerman
  • Ngurangi kerumitan lan biaya perawatan lan ndandani.
  • Alokasi sumber, efisiensi luwih akeh, pribadi lan keuntungan sing luwih dhuwur.
  • Tube EMB Jerman
  • Nggunakake tabung Garmon EMB lan konektor bisa nyuda kemungkinan nglawan katup jambangan jambangan lan mengaruhi arus minyak
Sistem Hidraulik
Pompa gear

Jeneng: pompa gear

  • Merek: Sunny
  • Asli: Amerika Serikat
  • Merek pompa hidrolik sing misuwur ing Amerika Serikat kanthi apik lan menehi kekuwatan kanggo sistem hidrolik kabeh. Bisa ndhukung mesin supaya bisa terus-terusan luwih saka 13 jam.

Jeneng: kothak listrik

  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Peralatan listrik schneider Prancis kanggo njamin stabilitas mesin, aman lan dipercaya, kemampuan anti-gangguan sing kuwat
  • Kabinet listrik kanthi fungsi mbukak lawang kanggo mateni daya.
kothak listrik
Screw Ball + Pandhuan Linear

Jeneng: Ball Screw + Pandhuan Linear

  • Merek: Hiwin
  • Asli: Taiwan
  • Precgauge presisi kanthi bolongan werni apik lan garis sepur
  • Backgauge nampilake struktur omah kanthi horisontal kanthi stabilitas dhuwur, rel dual-cangkang, tliti dhuwur, drive X-sumbu lan sistem CNC otomatis.

Jeneng: parating panggedhe

  • Merek: GIVI
  • Asli: Jerman
  • Langkah proteksi khusus bisa nyuda kedadeyan macem-macem kesalahan, saéngga ndawakake umur layanan mesin kasebut.
panggedhe grasi
ngalih sikil

Jeneng: saklar

  • Merek: Kacon
  • Asli: Korea
  • Suis kaki merek Korea bisa dipindhah, penet tombol darurat bisa mandheg kapan wae.

Jeneng: cetakan

  • Mesin mlengkung nganggo bahan 42CrMo, lan suhu perawatan panas tekan 42 derajat, njamin urip layanan jamur.
  • Mati lenturan bisa dipisah lan dipilih.
  • Clamps mekanik opsional saka ndhuwur ndhuwur luwih aman nalika ngganti sing mati.
cetakan
Dhukungan ngarep

Jeneng: Dhukungan ngarep

  • Dhukungan ngarep kanthi fitur struktur sing gampang.
  • fungsi sing kuat, bisa diatur munggah lan mudhun, utawa pindah ing garis kerja ing sisih tengen lan kiwa.

Jeneng: piranti baffle mburi

  • Kestabilan sing dhuwur, tliti tliti kanthi dhuwur, dilengkapi X-sumbu driveAutomatic kontrol sistem nc.
piranti baffle mburi

stroke Ngalih

Jeneng: stroke Ngalih

  • Schneider mburi mateni pembatalan cepet lan switch stroke.

Mekanisme Kompensasi Workbench standar

Ganti rugi gangguan hidraulik

Jeneng: Gangguan gangguan hidraulik

Mekanisme ganti rugi hidraulik minangka piring dhukungan ing ngarep lan mburi, lan piring menegak ing tengah. Nalika digunakake, kurva cembung munggah kanggo ngasilake komplek saka plate vertikal meja lan slider sajrone operasi.

Jeneng: Gantian elektromekanik

Tabel gangguan mekanik digunakake kanggo nglengkapi struktur lan kontrol listrik.

Kurva ganti rugi luwih cedhak karo kurva deformasi skateboard. Kanthi mangkono mundhak-mundhak mundhak

Gantian elektromekanik

Konfigurasi sistem pilihan

DA52S
DA-52S
  • 1, pemrograman kanthi cepet ing siji halaman
  • 2, trabasan pandhu arah
  • 3, 7 color warna layar lebar TFT
  • 4, kontrol 4 sumbu maksimal (Y1.Y2 lan rong sumbu tambahan)
  • 5, kontrol kompensasi deflection deflection
  • 6, perpustakaan / bahan / perpustakaan produk
  • 7, antarmuka peripheral USB
  • 8, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, bisa ngontrol rong katutup tutup lan katup mbukak gelung
  • 9, struktur instalasi jinis panel, kothak penundaan opsional
DA56S

DA-56S

  • 1, pemrograman grafis loro dimensi
  • 2, 10.4 display tampilan warna LCD TFT
  • 3, proses mlengkung ditemtokake
  • 4, nggedhekake pitungan dawa
  • 5, ganti rugi deformasi bangku pakaryan
  • 6, antarmuka USB
  • 7, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, loro Ana loop sing bisa dikendhaleni, uga bisa ngontrol katup mbukak gelung
  • 8, kendali servo, kontrol frekuensi lan kontrol motor Aliran AC
DA53T

DA-53T

  • 1, "trabasan" navigasi tutul
  • 2, 10.1 ″ résolusi TFT warna kanthi resolusi dhuwur
  • 3. Nganti 4 gandar sing ngontrol (Y1, Y2 + 2 poros bantu)
  • 4, kontrol ganti rugi deflection
  • 5, karo perpustakaan / bahan / perpustakaan produk
  • 6, dhukungan servo utawa kontrol frekuensi variabel
  • 7, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, loro katup tertutup-tutup sing bisa dikontrol, uga bisa ngontrol katup open-loop
  • 8, sambungan jaringan rong mesin (opsional)
DA58T

DA-58T

  • 1, pemrograman grafis 2D tutul
  • 2, 15 display résolusi warna TFT kanthi resolusi dhuwur
  • 3. Pitungan proses mlengkung
  • 4. Ngontrol ganti rugi gangguan
  • 5, mode kontrol servo lan inverter
  • 6, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, sampeyan bisa ngontrol katup gantung tertutup, sampeyan uga bisa ngontrol katup open-loop
  • 7, antarmuka USB
  • 8, piranti lunak program offline Profile-58TL
DA66T

DA-66T

  • 1, pemrograman grafis 2D tutul
  • 2, tampilan simulasi grafis produk 3D
  • 3, 17 display tampilan werna TFT kanthi resolusi dhuwur
  • 4, paket aplikasi Windows lengkap
  • 5, kompatibel karo sistem struktur modem Delem
  • 6, antarmuka peripheral
  • 7, aplikasi program pangguna ing lingkungan multi-tasking
  • 8, antarmuka sensor deteksi sudut
  • 9, piranti lunak program offline Profile-T3D
DA69T

DA-69T

  • Pemrograman grafis 1, 2D lan 3D tutul
  • 2, tampilan simulasi grafis produk 3D
  • 3, 17 display tampilan werna TFT kanthi resolusi dhuwur
  • 4, paket aplikasi Windows lengkap
  • 5, kompatibel karo sistem struktur modem Delem
  • 6, antarmuka peripheral
  • 7, aplikasi program pangguna ing lingkungan multi-tasking
  • 8, antarmuka sensor deteksi sudut
  • 9, program offline Profile-T3D

Piranti perlindungan pilihan

Piranti perlindungan langsing cahya
Piranti perlindungan langsing cahya
Piranti pangreksan laser
Piranti pangreksan laser

fuselageTungkuk tepat

FAQ

P: Kepiye entuk kutipan sing akurat saka kita?
A: Pridea ing rincian materi, kayata kekandelan lan ambane logam.
P: Sampeyan manufaktur utawa perusahaan dagang?
A: We are 100% manufacturer with 17 year’s manufaturer experience.
P: Sampeyan bisa nindakake layanan OEM?
A: Ya, kita bisa. desain sampeyan ditampa, logo sampeyan bisa digunakake ing mesin kasebut.
P: Apa biaya pengiriman saka negara China?
A: Kita bisa ngirim mesin menyang port utawa alamat lawang kanthi segara utawa pesawat. monggo kirim port paling cedhak utawa alamat karo kode pos. kita duwe agen pengiriman sing dipercaya kanggo njamin supaya trep lan pangiriman manawa aman.
P: Apa sampeyan nampa pembayaran LC?
A: Ya, biasane pembayaran kita yaiku 30% + 70%, pembayaran LC uga ditrima
P: Kepiye operate mesin iki?
A: Video baris pabrik kita utawa kita ngirim video sampeyan langsung.
P: Kepiye layanan pelayanan?
A: Kita bisa nawarake layanan komisi, panuku kudu tuku tiket pesawat.
P: Apa sampeyan nawakake pamulangan & pelatihan?
A:Training at supplier’s plant