MICRO-BEND CNC hydraulic press brake

MICRO-BEND CNC hydraulic press brake

Rincian cepet


Layanan sawise dodol sing Diwenehi: Alat ganti gratis, Dhukungan Online, Pamasangan lapangan, komisi lan latihan, Ora ana layanan sawise dodolan, Dhukungan teknis Video, Jurutera kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Kondisi: Anyar
Kekuwatan nominal: 2000KN
Dawane meja kerja: 4000mm
Daya: Hidrolik
Jarak jarak: 3200mm
Ambane Tenggorokan: 350mm
Strok: 100mm
Bukak maksimal: 460mm
kekuwatan: 30KW

Fitur Utama


◆ WC67Y series torsion axis simple CNC bending machine with special CNC E21 system.

◆ Multi-step programming function, can realize multi-step program automatic operation, continuous positioning,Automatic precision adjustment of position of rear baffle and slider is realized.

◆ Bending counting function, realize the display of processing quantity, after power off memory block.Slider location, program and parameters.

◆ Cutting-edge frequency response hydraulic control technology, more stable machine tools, more reliable operation.

◆ The best ratio of parameters, optimal core configuration ensure stable performance, more convenient operation.

◆ The whole steel welding structure, vibration to eliminate internal stress, high mechanical strength, good rigidity.

Konfigurasi Utama


◆ Estun E21 NC control system
◆ Y-axis and X-axis system control adjustment
◆ Delta frequency converter controls the positioning of X axis and Y axis
◆ Using HIWIN ball screw and light bar to ensure the accuracy of 0.05mm.
◆ Front holder support
◆ Germany Bosch Rexroth hydraulic valve block
◆ Germany EMB oil tube connector
◆ Germany Siemens main motor
◆ France Schneider Electric
◆ Hydraulic and electrical overload protection
◆ Top and bottom dies (86 °, R0.6mm, material: 42CrMo)

Safety Standard


◆ EN 12622:2009 + A1:2013 2.EN ISO 12100:2010 3.EN 60204-1:2006+A1:2009
◆ Front finger protection (safety light curtain)
◆ South Korea KACON foot switch (Safety grade 4)
◆ Rear metal safetyguard and CE standard
◆ Safety relay monitors foot switch, safety protection
◆ Safety standard ( 2006/42/EC)

Parameter teknis


Parameter teknis

Gambar sing rinci


Name: E21 system

Brand: ESTUN

One page displays programming parameters, intelligent positioning of X and Y axes, built-in pressure holding time, easier operation and lower cost.Support multi-step programming, complex workpiece can be processed in one time, improve production efficiency and machining accuracy

E21 system
Motor utama
Jeneng: motor utama
  • Merek: SIEMENS
  • Asli: Jerman
  • Jaminan urip layanan mesin, nyuda
  • digunakake swara, lan ngirit energi.

Jeneng: Sistem Hidraulik

  • Merek: BOSCH Rexroth
  • Asli: Jerman
  • Ngurangi kerumitan lan biaya perawatan lan ndandani.
  • Alokasi sumber, efisiensi luwih akeh, pribadi lan keuntungan sing luwih dhuwur.
  • Tube EMB Jerman
  • Nggunakake tabung Garmon EMB lan konektor bisa nyuda kemungkinan nglawan katup jambangan jambangan lan mengaruhi arus minyak
Sistem Hidraulik
Pompa gear

Jeneng: pompa gear

  • Merek: Sunny
  • Asli: Amerika Serikat
  • Merek pompa hidrolik sing misuwur ing Amerika Serikat kanthi apik lan menehi kekuwatan kanggo sistem hidrolik kabeh. Bisa ndhukung mesin supaya bisa terus-terusan luwih saka 13 jam.

Jeneng: kothak listrik

  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Peralatan listrik schneider Prancis kanggo njamin stabilitas mesin, aman lan dipercaya, kemampuan anti-gangguan sing kuwat
  • Kabinet listrik kanthi fungsi mbukak lawang kanggo mateni daya.
kothak listrik
Screw Ball + Pandhuan Linear

Jeneng: Ball Screw + Pandhuan Linear

  • Merek: Hiwin
  • Asli: Taiwan
  • Precgauge presisi kanthi bolongan werni apik lan garis sepur
  • Backgauge nampilake struktur omah kanthi horisontal kanthi stabilitas dhuwur, rel dual-cangkang, tliti dhuwur, drive X-sumbu lan sistem CNC otomatis.

Jeneng: parating panggedhe

  • Merek: GIVI
  • Asli: Jerman
  • Langkah proteksi khusus bisa nyuda kedadeyan macem-macem kesalahan, saéngga ndawakake umur layanan mesin kasebut.
panggedhe grasi
ngalih sikil

Jeneng: saklar

  • Merek: Kacon
  • Asli: Korea
  • Suis kaki merek Korea bisa dipindhah, penet tombol darurat bisa mandheg kapan wae.

Jeneng: cetakan

  • Mesin mlengkung nganggo bahan 42CrMo, lan suhu perawatan panas tekan 42 derajat, njamin urip layanan jamur.
  • Mati lenturan bisa dipisah lan dipilih.
  • Clamps mekanik opsional saka ndhuwur ndhuwur luwih aman nalika ngganti sing mati.
cetakan
Dhukungan ngarep

Jeneng: Dhukungan ngarep

  • Dhukungan ngarep kanthi fitur struktur sing gampang.
  • fungsi sing kuat, bisa diatur munggah lan mudhun, utawa pindah ing garis kerja ing sisih tengen lan kiwa.

Jeneng: piranti baffle mburi

  • Kestabilan sing dhuwur, tliti tliti kanthi dhuwur, dilengkapi X-sumbu driveAutomatic kontrol sistem nc.
piranti baffle mburi

stroke Ngalih

Jeneng: stroke Ngalih

  • Schneider mburi mateni pembatalan cepet lan switch stroke.

Mekanisme Kompensasi Workbench standar

Ganti rugi gangguan hidraulik

Jeneng: Gangguan gangguan hidraulik

Mekanisme ganti rugi hidraulik minangka piring dhukungan ing ngarep lan mburi, lan piring menegak ing tengah. Nalika digunakake, kurva cembung munggah kanggo ngasilake komplek saka plate vertikal meja lan slider sajrone operasi.

Name: Manual mechanical compensation
Mechanical noise table supplement structure, hand control, compensation curve is closer to the deformation curve of the skateboard,
This greatly improves the machining accuracy of the bending machine.

Manual mechanical compensation

Konfigurasi sistem pilihan

TP10
TP10
  • 1. 10-inch high-definition TFT256K true color touch screen
  • 2. Menu interface
  • 3. Standard Y and X1 axis servo motor
  • 4. Maximum 4-axis control (y1.y2 and two additional axes)
  • 5. support Angle programming, the system automatically calculate the board load folding depth
  • 6. Position control of slider (Y-axis) and position control of rear baffle (X1 axis)
  • 7. Calibration equipment transmission link (lead screw, synchronous belt, etc.) error voltage holding time setting
  • 8. power failure memory
DA41S

DA-41S

  • 1. High-definition LCD display
  • 2. Stop position control of slider
  • 3. Rear baffle contrl
  • 4. Angle programming
  • 5. Mold parameter setting
  • 6, escape material control function
  • 7. 100 programs
  • 8. Each program has 25 working steps
  • 9. Panel installation
  • 10. Servo control, frequency conversion control and two-speed ACExchange control

Piranti perlindungan pilihan

Piranti perlindungan langsing cahya
Piranti perlindungan langsing cahya
Piranti pangreksan laser
Piranti pangreksan laser

fuselageTungkuk tepat

FAQ


P: Kepiye entuk kutipan sing akurat saka kita?
A: Pridea ing rincian materi, kayata kekandelan lan ambane logam.

P: Sampeyan manufaktur utawa perusahaan dagang?
A: Kita produsen 100% kanthi pengalaman manufaturer 17 taun.

P: Sampeyan bisa nindakake layanan OEM?
A: Ya, kita bisa. desain sampeyan ditampa, logo sampeyan bisa digunakake ing mesin kasebut.

P: Apa biaya pengiriman saka negara China?
A: Kita bisa ngirim mesin menyang port utawa alamat lawang kanthi segara utawa pesawat. monggo kirim port paling cedhak utawa alamat karo kode pos. kita duwe agen pengiriman sing dipercaya kanggo njamin supaya trep lan pangiriman manawa aman.

P: Apa sampeyan nampa pembayaran LC?
A: Ya, biasane pembayaran kita yaiku 30% + 70%, pembayaran LC uga ditrima

P: Kepiye operate mesin iki?
A: Video baris pabrik kita utawa kita ngirim video sampeyan langsung.

P: Kepiye layanan pelayanan?
A: Kita bisa nawarake layanan komisi, panuku kudu tuku tiket pesawat.

P: Apa sampeyan nawakake pamulangan & pelatihan?
A: Latihan ing pabrik pemasok