Mesin mlengkung pipo NC

Mesin mlengkung pipo NC

Rincian cepet


Kondisi: Anyar
Diproses Material / Logam: Kuningan / Tembaga, Baja Karbon, Stainless Steel, Aluminium
Otomasi: semi otomatis
Daya: Hidrolik
Layanan Ekstra: Potong Length
Sertifikasi: ISO 9001: 2000
Layanan sawise dodol sing Disedhiyakake: Instalasi lapangan, komisi lan latihan, Pangopènan lapangan lan layanan ndandani, Dhukungan Online, Dhukungan teknis Video
Waranti: 1 Taun, 12 Wulan
Bobot: 2000KG
Jinis Mesin: Mesin Lentur lan Tube
Bahan mentah: PIPE
Jeneng: Mesin Lentur baja
Tipe: Piranti Tungku Hydraulic
Aplikasi: Mati Nggawe Mesin Ngethok Die
Panganggone: Logam Lembar Gulung Motong
Material: Stainess baja
Tegangan: 220V / 380V / 415V / 440V / kustomisasi

Mesin mlengkung pipo NC

Karakteristik:


Desain lan gaya sing ora cocog, nyedhiyakake papan sing paling apik kanggo lenturan

2. Kontrol nomer, operasi sing trep ndadekake setelan fleksibel (opsional: kontrol SCM utawa PLC lan layar tutul)

3. Model pangolahan kaping telu sing disimpen kanggo program pangolahan sing beda kanthi fleksibel

4.Automatisasi ngitung lan fungsi memori daya gagal

5. Nggunakake encoder njamin sudut sing mlengkung akurat lan stabil

6. Aci utama diobati kanthi khusus

7.Saperangan bagean diuji lan dipasang kanthi kontrol kualitas sing ketat supaya bisa ditemtokake standar ISO 9001

8. Mesin nganggo katup solenoid lan sirkuit terintegrasi kanggo ngontrol gerakan lenturan individu kanthi kapisah, sing bisa nduwure umur bagean listrik lan hidraulik.

9. Sistem pendinginan hidraulik (pendinginan banyu lan hawa adhem) njamin peralatan digawe suwe-suwe kanthi suhu ing suhu dhuwur.

10.Sesep kanggo macem-macem bahan kayata baja, stainless steel, tembaga, aluminium lan liya-liyane.

Paramèter


Bahan mentahBaja karbon / stainless steel / Tembaga / Aluminium / materi liyane
kapasitas mlengkung (OD)Baja karbon / Tembaga / Aluminium 75mm
baja stainless 55mm
Jaringan.Tembung.range1-4mm
Radi radiasi mlengkung40-600mm
Gelar gelar lenturan0-190 °
Nyambung sujudhidrolik
Panganan drivehidrolik
Puteran puteranmanual
Kecepatan mlengkung80 ° / sec
Akurat mlengkung± 1 °
Dawane dipakani maksimal3000mm
Electrical.control.systemPLC
Panel kontrolDelta digawe ing taiwan
Unit mlengkung Max20 unit Plc
Hydraulic.control.systemYuken digawe ing Jepang
Daya motor minyak7.5kw
Daya pompa hidrolik28L
Tekanan maksimal21.5mpa
Ukuran mesin3400 * 900 * 1300 (L * W * H)
Bobot mesin2000kg

Bagean aplikasi


1. Perabotan baja, AC, kulkas, industri kebersihan (kanggo tabung tembok lancip, ora nggawe kisut)

2. Mobil bagian (tabung rem, nabrak, muffler, pipa ekstra, kursi mobil)

3. Manufaktur Pit motor, Manufaktur sepeda (gagang, kerangka), peralatan fitness

4. Pembuatan kapal, industri dandang (kanggo tabung tembok kanthi tebal, kanggo njamin ovarium sing lentur lan tingkat penipisan).