Mesin nglereni-tabung plasma kabeh-ing-siji

Mesin nglereni-tabung plasma kabeh-ing-siji

Mesin pemotong tabung PLASMA kabeh-ing-siji yaiku peralatan nglereni termal, digabungake karo kontrol komputer, transmisi mekanik presisi, oksigen lan gas (propane utawa asetilena) nglereni telung jinis teknologi kasebut, kanthi efisiensi dhuwur, presisi dhuwur lan linuwih dhuwur. .

Lebar garis pemotong yaiku 1650 mm, dawa nglereni dawa 3500 mm, lintasan membujur bisa diatur, uga bisa nyetel dhuwur, volume cilik, mobilitas dhuwur lan keluwesan, sampeyan bisa nginstal pirang-pirang alat nglereni lan nulis, digunakake kanthi akeh mesin konstruksi, pangolahan logam sheet, mesin pertanian lan industri abot liyane.

Rincian cepet


Kondisi: Anyar
Tegangan: 110v / 220v / 380v
Daya Rated: Miturut model mesin
Ukuran (L * W * H): Model Mesin
Bobot: 500KG
Sertifikasi: FDA CE ISO
Waranti: 12 wulan
Layanan sawise dodol Disedhiyakake: Dhukungan online, Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Gas nglereni api: Oksigen + Acetylene / Propana / Gas alam / Gas batu bara
Jumlah sistem obor: Geni utawa plasma tunggal (bisa ditambahake)
Mode Drive: Siji-sisih
Cara drive: Rak lan pinion drive kanggo sumbu X lan Y
Pandu motor: langkah motor
Daya Plasma: China / USA / Jerman
Materia sing cocog: baja stainless steel alumnium logam etc.
Transmisi file: USB
Piranti lunak nggambar: Auto CAD

Fitur


1) Piranti nglereni peralatan pemotong plasma kabeh diadopsi alat lancar, rak drive lan motor stepper.

2) rel linear vertikal sing diimpor saka Taiwan, kanthi tliti dhuwur, stabil.

3) Piranti nglereni ngisor ngisor plasma nggunakake tabung persegi waja kanthi kualitas tinggi, lan sawise diproses, duwe karakter kanthi akurasi dhuwur, karat, ayu lan resik.

4) Atur profil industri aluminium khusus supaya balok mesin, bobot entheng, ora ana cacat;

5) Nggunakake sistem kontrol sing dikembangake kanthi diri, yaiku stabilitas paling apik saiki lan kekebalan swara sing luwih apik. Antarmuka basa Inggris, operasi sing gampang, piranti lunak profesional kanthi fungsi konversi grafis, gambar CAD bisa diowahi langsung dadi peralatan pemotong plasma. Nduwe antarmuka U-disk, desain grafis bisa ditransfer nganggo U disk. Grafik sederhana bisa langsung mlebu ing mesin pemotongan lapangan.

6) Alur alur jalur linier bisa nyuda nyandhang lan nyuwek ing balok, kanggo njamin tliti sing apik banget.

Lebar nglereni efektif (mm)1650
Dawa nglereni sing efektif (mm)3500
Inflame otomatis1 set
NC Nglereni1 set
Sistem drive longitudinalMotor Stepper
Angkat Heavy Ngethok≤200mm
Nglereni Kacepetan0-5000mm / min
Atos saka MotongSurfaceRa≤12.5μm

Aplikasi


Mesin nglereni plasma CNC otomatis peralatan nglereni efisien lan dhuwur. Digunakake kanthi akeh ing kabeh jinis bahan-bahan karbon, pemotong bahan baja ringan lan potongan logam tliti nonferrous lsp.

Paket


1. Kita duwe 3 paket lapisan. Kanggo njaba, kita nganggo kasus kerajinan kayu. Ing tengah, mesin ditutupi busa, kanggo nglindhungi mesin saka goyang. Kanggo lapisan ing jero, mesin ditutupi kanthong plastik sing menebal supaya anti banyu.
2. Paket Udhara utawa Paket Laut sing cocog karo standar internasional.