Bukak mesin nglereni laser

Bukak mesin nglereni laser

Mesin Serat laser Serat yaiku sistem laser 2D sing kacepetan dhuwur kanggo Motong Bahan Efisien sing nampilake Efisiensi, Dinamika, Kasedhiyan lan Operasi Gampang Kanthi Kabutuhan Pangopènan Minimal. Proses Nglereni Stabilitas Dijamin Produktivitas Dhuwur lan Sistem Serat Laser Mbukak Produksi kanthi Biaya Operasional sing sithik.

Rincian cepet


Layanan sawise dodol Disedhiyakake: Dhukungan Online, Pamasangan lapangan, Komisi lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Dhukungan teknis Video, Jurutera kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Bahan sing ditrapake: Logam
Jenis Laser: Serat laser
Wilayah Nglereni: 1500 * 3000mm
Kacepetan Motong: 40m / mnt
Format Grafis Didhukung: AI, BMP, DST, DXF, PLT, DXP, LXD
Aplikasi: Motong Laser
Kondisi: Anyar
Nglereni kekandelan: Gumantung Bahan
CNC utawa Ora: Ya
Mode Kelangan: Pengering banyu
Piranti Lunak: Cypcut
Sertifikasi: CE, ISO, SGS
Waranti: 3 taun, 3 Taun
Daya laser: 500W / 750W / 1000W / 1500W / 2000W
Fungsi: Nglereni Bahan Logam
Wilayah kerja: 3000mmX1500mm
Werna: Biru-putih
Tipe: Serat Laser Serat
Mode penyejuk: Pengering banyu
Basa: Inggris, Korea, Rusia
Kata Kunci: Serat Mesin Laser Serat

Parameter Teknis
Model
3015G
Area Processing
3000 * 1500mm
Daya Laser
500W / 750W / 1000W / 2000W
Kecepatan Gerak maksimal
120m / mnt
X / Y akurat Posisi
± 0,05mm
Sumbu X / Y Baleni Posisi Ulang
± 0,03mm
Bobot total
45000KG
Ukuran Mesin
4530 * 2600 * 1800mm
Transmisi
Pinion tepat lan Rak, Transparan Dual-drive

Fitur Utama


♦ Sistem lan kontrol sistem cahya sing bisa dipercaya

♦ laser sing diimpor lan laser Cina kanthi kinerja sing apik lan stabil opsional.

♦ Kualitas lan efisien nglereni kanthi dhuwur kanthi cepet nganti 40m / min lan pinggiran nglereni sing apik lan apik.

♦ Digunakake khusus kanggo nglereni baja karbon 0.5-20mm, baja tahan karat 0.5-12mm, baja galvanis, aluminium 0.5-10mm, tembaga 0.5-8mm lan macem-macem bahan mental liyane.

proses

Gambar sing rinci

Kepala Laser
Jeneng: Kepala Laser
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Jeneng: Reducer Motor
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Reducer Motor
Servo Motor
Jeneng: Servo Motor
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Dilengkapi piranti lunak SoMove kanggo persiyapan gampang lan nyetel.
  • Papan sirkuit Pandu sing dicithak kanthi pangayutan lapisan, nambah linuwih ing lingkungan sing reget.
Jeneng: Komponen Elektronik
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Perlindhungan sirkuit saka arus cendhak
  • Perlindhungan sirkuit saka arus kakehan
  • Putus lan pedhot industri minangka standar IEC / EN 60947-2.
Komponen Elektronik
Komponen radhang paru-paru
Jeneng: Komponen pneumatik
  • Merek: SMC
  • Asli: Jepang
  • Kontrol tekanan udara takeran karo sinyal listrik.
  • Spesifikasi komunikasi serial.
  • Kompak / entheng (Bagian komunikasi terintegrasi).
Jeneng: Bearing
  • Merek: NSK
  • Asli: Jepang
  • Selang bantalan kasebut duwe flange alun-alun sing bisa gampang dipasang ing mesin kanthi papat bolongan.
  • Kanthi pasuryan sing gampang dipasang, unit bantalan iki digunakake kanthi akeh.
Nggawa
Sumber Laser
Jeneng: Sumber Laser
  • Merek: IPG
  • Asli: AS
  • Jangkoan gelombang: 1070 ~ 1090nm
  • Beam kualitas TEM00 (M2 <1.8)
  • Udara meksa / Penyaman banyu
  • Luwih saka 100000 jam urip-urip diode pompa
Jeneng: Sistem Pelarapan otomatis
  • Merek: Bijur Delimon
  • Asli: China
  • Kanthi sesambungan karo sistem kontrol program ing mesin utama, sistem pelumasan bisa ngawasi tingkat minyak ing tank uga tekanan transmisi minyak lan nyetel perioditas pelumasan, sing kanthi efektif bakal nyegah karat ing sistem pelinciran supaya bisa ngukur akurasi.
Sistem Pelarapan otomatis
Linear guide
Name: Linear guide
  • Brand: HIWIN
  • Asli: Taiwan
  • High positioning accuracy, low abrasion can maintain the accuracy for a long time, simple lubrication structure, easy assembly
Jeneng: Sistem Nglereni Laser
  • Merek: Cypcut
  • Asli: Shanghai China
  • 1). Piranti nglereni pipa CypTube minangka piranti lunak nglereni pipa telung dimensi.
  • 2). Bisa maca file format IGS langsung, sing diekspor nganggo UG, piranti lunak SolidWorks.
  • 3). Ekstraksi otomatis kanthi nglereni bagean tabung nglereni lan kanthi traksi nglereni, ora perlu nyunting lan pilihan manual.
  • 4). Fungsi pangaturan mandhiri kanthi cepet lan gampang, ora perlu operasi manual fussy, nambah tliti nglereni.
Sistem Nglereni Laser

rincian

rincian

Sampel


Sampel

Applicable Materials

Applicable Materials

Applicatiion Industry

Paket & Pangiriman

1. Pangiriman kanthi nyata. Saben mesin disusun kanthi langkah majelis sing tepat tanpa mandheg.

2.Sawise layanan lan Penjaminan. Kita nawarake babar pisan 5 taun, sajrone wektu, ana masalah, kita tanggung jawab kanggo ngatasi. Lan yen ana bagean mesin kasebut rusak, sing kedadeyan arang banget, kita bakal ngirim DHL sing anyar, lan kabeh biaya wis ana.