Plate lan mesin nglereni laser umbi

Plate lan mesin nglereni laser umbi

Rincian cepet


Layanan sawise-sales sing Diwenehi: Dhukungan Online, Pamasangan lapangan, komisi lan latihan, Layanan lan perbaikan lapangan, Dhukungan teknis Video
Bahan sing ditrapake: Logam
Jenis Laser: Serat laser
Wilayah Nglereni: 3000mm * 1500mm
Kacepetan Motong: 35m / min
Format Grafis Didhukung: AI, BMP, DST, DWG, DXF, DXP, LAS, PLT
Aplikasi: Motong Laser
Kondisi: Anyar
Nglereni kekandelan: Gumantung materi
CNC utawa Ora: Ya
Mode Kelangan: Pengering banyu
Piranti Lunak: Bodorpro
Sertifikasi: CE, ISO, SGS, FDA
Waranti: 3 taun
Jeneng produk: Mesin nglereni laser serat
Daya pilihan: 1500W
Wilayah kerja: 3000 * 1500mm
Diameter Pipa: 20-200mm
Ukuran mesin: 9350 * 3300 * 2000mm
Kapasitas Max: 800kg
Kacepetan rotasi maksimal: 80RPM
Dawane pipa: 6000mm

Aplikasi Product


- Kasedhiya kanggo nglereni piring logam lan tabung ing macem-macem bahan. Kayata stell stainless, baja karbon, wesi baja, tembaga, emas, salaka, baja spring, aluminium, titanium, lsp.

- Iki ditrapake kanggo industri kayata papan pariwara, struktur logam lembar, produksi pethi listrik Hv / Lv, bagean mesin tekstil, pawon, mobil, mesin, lif, bagian listrik, kumparan spring, irisan, bagian cadang subway line, lsp.

Opsi Area Makarya
Plate
3000 * 1500mm
Tube
3000mm / 6000mm
Parameter kinerja utama
Posisi Akurasi
± 0,02mm
Kacepetan Motong Maks
35m / min
Kacepetan Pindhah Max
100m / mnt
Daya Sumber Laser
500W, 800W, 1000W, 1500W, 2000W, 3000W
Kapasitas Max
900kg
Ukuran Mesin
9350 * 3300 * 2000mm

Konfigurasi Utama


1) Sistem Pangan.
2) .Sainter banyu surya.
3) .Gencar motor pengurangan Motorsiked.
4) Piranti elektronik .French Schneider.
5) .Komponen radhang paru-paru SMC.
6) .Jaring NSK prewangan.
7) .Japan Yasukawa motor servo.
8) .Teknik roda gear.
9) sistem operasi .Cypcut.
10). Platform Exchange.

Fitur unik:


1.WIFI KONTROL UNTUK DIPENGKE DENGAN KANGGO CONTROL, bisa mbantu nyiyapake paramèter lan ndeteksi kaluputan, ngirit biaya konsultasi.
2. Cast Iron Bed, umur lan nglereni tliti bisa nganti 15- 20.
3. Sistem oiling otomatis, ensuremachine bisa lancar.

Applicable Industry


Mesin iki digunakake ing aeroangkasa, otomotif, buliding kapal, pabrik mesin, pabrik lif, produksi pariwara, produsen peralatan rumah tangga, piranti medis, hardware, dekorasi, layanan pangolahan logam, lan industri manufaktur liyane.

Applicable Materials


Mesin iki cocog kanggo bahan logam kayata baja tahan karat, baja karbon, wesi baja, baja silikon, baja galvanis, alloy nikel, aloi wesi kromium, wesi titanium lan liya-liyane.

Gambar sing rinci

Kepala Laser
Jeneng: Kepala Laser
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Jeneng: Reducer Motor
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Reducer Motor
Servo Motor
Jeneng: Servo Motor
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Dilengkapi piranti lunak SoMove kanggo persiyapan gampang lan nyetel.
  • Papan sirkuit Pandu sing dicithak kanthi pangayutan lapisan, nambah linuwih ing lingkungan sing reget.
Jeneng: Komponen Elektronik
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Perlindhungan sirkuit saka arus cendhak
  • Perlindhungan sirkuit saka arus kakehan
  • Putus lan pedhot industri minangka standar IEC / EN 60947-2.
Komponen Elektronik
Komponen radhang paru-paru
Jeneng: Komponen pneumatik
  • Merek: SMC
  • Asli: Jepang
  • Kontrol tekanan udara takeran karo sinyal listrik.
  • Spesifikasi komunikasi serial.
  • Kompak / entheng (Bagian komunikasi terintegrasi).
Jeneng: Bearing
  • Merek: NSK
  • Asli: Jepang
  • Selang bantalan kasebut duwe flange alun-alun sing bisa gampang dipasang ing mesin kanthi papat bolongan.
  • Kanthi pasuryan sing gampang dipasang, unit bantalan iki digunakake kanthi akeh.
Nggawa
Jeneng: Sumber Laser
  • Merek: IPG
  • Asli: AS
  • Jangkoan gelombang: 1070 ~ 1090nm
  • Beam kualitas TEM00 (M2 <1.8)
  • Udara meksa / Penyaman banyu
  • Luwih saka 100000 jam urip-urip diode pompa
Jeneng: Sistem Pelarapan otomatis
  • Merek: Bijur Delimon
  • Asli: China
  • Kanthi sesambungan karo sistem kontrol program ing mesin utama, sistem pelumasan bisa ngawasi tingkat minyak ing tank uga tekanan transmisi minyak lan nyetel perioditas pelumasan, sing kanthi efektif bakal nyegah karat ing sistem pelinciran supaya bisa ngukur akurasi.
Sistem Pelarapan otomatis
Linear guide
Name: Linear guide
  • Brand: HIWIN
  • Asli: Taiwan
  • High positioning accuracy, low abrasion can maintain the accuracy for a long time, simple lubrication structure, easy assembly
Jeneng: Sistem Nglereni Laser
  • Merek: Cypcut
  • Asli: Shanghai China
  • 1). Piranti nglereni pipa CypTube minangka piranti lunak nglereni pipa telung dimensi.
  • 2). Bisa maca file format IGS langsung, sing diekspor nganggo UG, piranti lunak SolidWorks.
  • 3). Ekstraksi otomatis kanthi nglereni bagean tabung nglereni lan kanthi traksi nglereni, ora perlu nyunting lan pilihan manual.
  • 4). Fungsi pangaturan mandhiri kanthi cepet lan gampang, ora perlu operasi manual fussy, nambah tliti nglereni.
Sistem Nglereni Laser

rincian

rincian
rincian

nglereni
Applicatiion Industry

  • Our products have passed strict quality control from mechanical installation, electrical circuit installation, debugging and installation to delivery.
  • Our company strictly controls and supervises the overall material, production process, quality and time limit of the machine tool.
  • Conducted strict management of each process of production and provided reasonable answers to customers’ questions.
  • Control the site management, production process and quality before, during and after the event.5. Firmly maintain the image of the company, ensure good quality for customers, and be serious, careful, fair and scientific.