Mesin jotosan radikal paru-paru

Mesin jotosan radikal paru-paru

Rincian cepet


Daya (W): 15kw
Ukuran (L * W * H): 2305x1420x3215mm
Waranti: 1 Taun
Layanan sawise dodol sing Disedhiyakake: Dhukungan online, perangan cadhangan gratis, Layanan lan perbaikan lapangan, Engineers kasedhiya mesin layanan ing luar negeri
pencét eksentrik: teken nggambar jero
Jinis mesin: mesin lukisan jero
Aplikasi: stamping, mbentuk, nusuk, kemul
awak: gandheng baja
jinis klac: klambi basah
sistem dilindhungi kakehan: kumpa kakehan hidrolik
sistem pelumasan: pelumasan otomatis
sistem kontrol: PLC
Werna: abu-abu / ngatur
Kondisi: Anyar
CNC utawa Ora: Biasa
Sumber Daya: Mekanikal
Tegangan: 380V
Bobot: 13600kg
Sertifikasi: CE, ISO

Fitur:


1.Sentel gandheng badan, perawatan tempering, kaku dhuwur, akurasi lan stabilitas;

2. Crankshaft sing dumunung ing Vertical, kompak;

3. Crankshaft ngalami perawatan mecah sawise quenching frekuensi tinggi;

4. Jalur pandhuan persegi panjang kanthi permukaan piring tembaga;

5. Silinder imbangan dual pneumatik, sing ngimbangi blok slide lan ngumbhang bobot kanggo nyuda gangguan lan impak;

6.Kontrol kontrol lan ngimpor katup dual safety;

7.Pasang klac lan protektor kakehan hidraulik.

Spesifikasi:


ITEMKODEUNITJH21-25JH21-45JH21-60JH21-80JH21-125
Kapasitas NominalPeKIK2504506008001250
Geser StrokSmm80120140160180
Geser StrokTelponspmKaping / menit10080706050
Bisa diowahi (opsional)spmKaping / menit60-10050-8045-7040-6035-50
Max. Mati LangsungH2mm250270300320350
Ngatur Setting Dhuwur Dhuwurtmm5060708090
Tenggorokan TenggorokanC1mm210225270310350
Jarak Antarane Kolomd1mm450515560610670
Ukuran Ukuran Ing ngisorFBsuwala bmm250340400460520
LRamm360410480540620
Ukuran Lubuk ShankDiameterdmm4050505070
AmbaneAkumm6560706590
Ukuran BolsterFBDmm400440520600680
LRCmm7208259309501100
KekandelanH3mm80110130140155
Opening Hole Diameter Opening¢mm150150150180200
Ukuran SakabèhéFBAmm14961585154017652040
LRSugeng bmm9451075120012001320
DhuwurHmm21202391257027253035
Daya motorKW35.55.57.511
Bobotkg24503550515064509550
ITEMKODEUNITJH21-160JH21-200JH21-250JH21-315JH21-400
Kapasitas NominalPeKIK16002000250031504000
Geser StrokSmm200220220220250
Geser StrokTelponspmKaping / menit4545303030
Bisa diowahi (opsional)spmKaping / menit30-4525-4520-3020-3020-30
Max. Mati LangsungH2mm400450500500550
Ngatur Setting Dhuwur Dhuwurtmm100110120120120
Tenggorokan TenggorokanC1mm400430450450490
Jarak Antarane Kolomd1mm7369109809801050
Ukuran Ukuran Ing ngisorFBsuwala bmm580650700700750
LRamm7008809509501020
Ukuran Lubuk ShankDiameterdmm7070707070
AmbaneAkumm100100130130130
Ukuran BolsterFBDmm760840880880950
LRCmm11751390150015401700
KekandelanH3mm165180190190210
Opening Hole Diameter Opening¢mm220250270270290
Ukuran SakabèhéFBAmm23052600266027202850
LRSugeng bmm14201540164016801750
DhuwurHmm32153800386538654150
Daya motorKW1518.5223037
Bobotkg1360019200232002660031600

Mesin jotosan radikal paru-paru