Mesin Lembar Guillotine Plate Cilik

Mesin Lembar Guillotine Plate Cilik

Mesin shearing plate minangka mesin sing nggunakake AS agul-agul liyane kanggo agul-agul liyane kanggo gerakan linear timbal menyang piring nyukur. Iki tegese obah ndhuwur agul-agul lan tetep agul-agul ngisor, celah agul sing lumayan diadopsi kanggo ngetrapake pasukan nyukur ing piring logam saka macem-macem kekandelan, nggawe fraktur piring lan kapisah miturut ukuran mesin.Plate shearing sing dibutuhake yaiku mesin lali lan mencet mesin, fungsi utami yaiku industri pangolahan logam.Produk digunakake kanthi akeh ing penerbangan, industri cahya, emas, industri kimia, konstruksi, pengiriman , mobil, listrik listrik, peralatan listrik, dekorasi lan industri liyane kanggo nyedhiyakake mesin khusus sing dibutuhake lan set peralatan sing lengkap.Can potong piring wesi. Plat aluminium. Piring baja galvanis. Baja wesi. Bolong bolong.

Standar Keamanan:

  • Stndard safety (2006 / 42 / EC)
  • Saklar pedal KACON Korea Selatan (kelas safety 4)
  • Logam mburi
  • rel fardard, standar standar CE
  • Monitor relay monitor saklar pedal, pangayoman safety

Konfigurasi standar:

  • E21S, TP07, DAC310, DAC360
  • Kontrol listrik sumbu-backgauge X-sumbu
  • Konverter konverter
  • Nggunakake skru bal lan HIWIN njamin akurasi ing 0,05mm
  • Controller tetep ing panel ngarep
  • Jerman katup Bosch Rexroth katup hidrolik
  • Konektor tabung EMB Jerman
  • Motor utama China
  • Elektronik CHNT China
  • Proteksi kakehan hidrolik lan listrik
  • Bahan agul-agul (6CrW2Si)
  • Ngalih pedhal KACON Korea Kidul
  • Pangaturan sudut nglereni

Pambuka Mesin Shearing Hidrolik Guillotine

  • Desain streamline sing asale saka EU, jinis mesin mesin kalebu rak, pemotong pemotong, silinder minyak, pengontrol hidrolik, backgauge lan komponen liyane. Analisis unsur terakhir bagean utama, bagean welding nggunakake metering, getaran lan cara pangolahan liyane kanggo ngilangi stres njamin kekuatan strukture lan kaku mesin.
  • Nganggo pemotong pemotong kanthi rel roda telung titik, nyuda gesekan nganti paling gedhe lan nyadoni gulung kanthi lancar sajrone pemotong pemotong obah.
  • Panyengkuyung ngarep paling kiwa sing diatur karo pengatur vertikal lan piranti posisi ngarep, gampang operasi lan efisiensi dhuwur.
  • Mekanisme penyesuaian sing sederhana lan efektif sing digunakake kanggo nyusun ngresiki agul-agul liwat sistem CNC, ningkatake kualitas nglereni.
  • Struktur bal sing apik lan struktur rod sing polesan, konverter frekuensi kinerja sing apik digunakake kanggo posisi X sumbu kanggo njamin akurasi, mekanisme transmisi wektu mekanisme unik, stabil lan dipercaya.
  • Garis cahya lan bayangan konduktif kanggo nglereni scribing manual; transmisi hidraulik sing stabil lan dipercaya, sistem hidrolik terintegrasi bisa ngatasi masalah sing nyebabake panyebaran cairan hidraulik.
  • Digawe dening baja alat kualitas baja sing cukup kanggo nglawan beban pengaruh lan resistensi nyandhang dhuwur nalika nglereni.
  • Kanthi referensi kanggo desain ergonomik, permukaan sistem CNC sing gampang, ningkatake tliti lan kepenak operasi; workbench bal muter kanggo nyuda gesekan lan nyegah potongan kerja ora bisa ngganggu; novel lan piranti keamanan safety praktis, salaras karo spesifikasi safety, nglindhungi safety pribadi; Desain alus, potongan karya cilik bisa ditindakake kanthi gampang.

proses

Gambar sing rinci

kothak listrik
Jeneng: kothak listrik
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Peralatan listrik schneider Prancis kanggo njamin stabilitas mesin, aman lan dipercaya, kemampuan anti-gangguan sing kuwat
  • Kabinet listrik kanthi fungsi mbukak lawang kanggo mateni daya.
Jeneng: motor utama
  • Merek: SIEMENS
  • Asli: Jerman
  • Jaminan umur layanan mesin, nyuda swara kerja, lan ngirit energi.
Motor utama
Pompa gear
Jeneng: pompa gear
  • Merek: Sunny
  • Asli: Amerika Serikat
  • Merek pompa hidrolik sing misuwur ing Amerika Serikat kanthi apik lan menehi kekuwatan kanggo sistem hidrolik kabeh. Bisa ndhukung mesin supaya bisa terus-terusan luwih saka 13 jam.
Jeneng: Sistem Hidraulik
  • Merek: BOSCH Rexroth
  • Asli: Jerman
  • Ngurangi kerumitan lan biaya perawatan lan ndandani.
  • Alokasi sumber, efisiensi luwih akeh, pribadi lan keuntungan sing luwih dhuwur.
  • Tube EMB Jerman
  • Nggunakake tabung Garmon EMB lan konektor bisa nyuda kemungkinan nglawan katup jambangan jambangan lan mengaruhi arus minyak
Sistem Hidraulik
Wit Bal
Jeneng: Wit Bal
  • Merek: Hiwin
  • Asli: Taiwan
  • Precgauge presisi kanthi bolongan werni apik lan garis sepur
  • Backgauge nampilake struktur omah kanthi horisontal kanthi stabilitas dhuwur, rel dual-cangkang, tliti dhuwur, drive X-sumbu lan sistem CNC otomatis.

Mbukak Off Power Power Off

Sepur safegurad ngarep nganggo daya bukaan lawang sing dipotong, njamin keamanan operasional

Baja Alloy Alat berkualitas tinggi

Digawe kanthi baja alat kualitas baja, mesin bisa nyukupi beban sing ana pengaruh lan resistensi nyandhang dhuwur

Silinder Pressure Dibangun ing spring

Silinder tekanan musim semi sing dipasang, mburi ngisor dilengkapi gasket materi khusus, ngontrol tekanan kanthi misah, nyegah alloy aluminium utawa bahan empuk liyane dicithak

Mbukak Off Power Power Off
Knife istirahat ing bangku
Jeneng: Knife istirahat ing bangku

Desain iki nggawe pandhuan ndhuwur piso mesin pemotong ndhuwur, nalika nginstall sisih piso ing lingkungan proses mbukak, saéngga nggayuh tujuan nyuda biaya produksi lan ningkatake ekonomi manufaktur.

Jeneng: Pelarasan Blade Clearance

Mekanisme penyesuaian cepet kanggo nyusun ulang reresik agul-agul, operasi gampang kanthi tangan, nyadari langkah-langkah panyesuaian blade blade.

Pelarasan Blade Blade

Piranti perlindungan pilihan


Perlindhungan photoselectricity ing ngarep

Perlindhungan photoselectricity ing ngarep

Proteksi Fotoelectricity Mbalik

Proteksi Fotoelectricity Mbalik

Supporter Mbalik Pneumatik

Supporter Mbalik Pneumatik

Tabel dipakani ngarep

Tabel dipakani ngarep

Konfigurasi sistem pilihan


E21S

E21S

  • Hd LCD, Cina / Inggris
  • Kontrol baffle mburi lan posisi cerdas
  • Ngontrol konverter motor utawa frekuensi biasa
  • output digital sing bisa diprogram, cacah bahan kerja
  • 40 program panyimpenan, saben program 25 langkah
  • posisi sepihak, fungsi kompromi
  • Serep tombol siji lan pemulihan parameter
TP07

TP07

  • Ing layar tutul warna TFT kanthi definisi dhuwur
  • Kontrol servo diadopsi kanggo materi mburi
  • Pitungan otomatis saka macem-macem skema shearing saka macem-macem piring
  • Fungsi mandeg otomatis mandeg mburi
  • Fungsi siji langkah kanthi cepet
  • Nyimpen macem-macem langkah pemotong lan produk
  • Fungsi watesan alus, memori mati, ndhukung macem-macem basa
DAC310

DAC310

  • Tampilan LCD definisi tinggi yaiku 275 × 48 piksel
  • kontrol servo / kendali konversi frekuensi / kontrol motor loro-kacepetan ac
  • Posisi otomatis lan mundur saka baffle mburi listrik
  • operasi otomatis program multi-program, program lan link langkah program
  • Nglereni count, watesan nglereni, watesan memori, lan konversi Inggris / Inggris
DAC360
DAC360
  • 1, pemrograman kanthi cepet ing siji halaman
  • 2, trabasan pandhu arah
  • 3, 7 color warna layar lebar TFT
  • 4, kontrol 4 sumbu maksimal (Y1.Y2 lan rong sumbu tambahan)
  • 5, kontrol kompensasi deflection deflection
  • 6, perpustakaan / bahan / perpustakaan produk
  • 7, antarmuka peripheral USB
  • 8, algoritma kontrol Y-sumbu majeng, bisa ngontrol rong katutup tutup lan katup mbukak gelung
  • 9, struktur instalasi jinis panel, kothak penundaan opsional