Mesin rol piring telung roda

Mesin rol piring telung roda

Mesin lentur CNC Tiga roda nganggo teknologi canggih internasional, dikontrol kanthi program PLC kanthi cara, kabeh nyopir hidrolik, iku tugas mesin CNC gulung abot sing bisa dadi lenturan otomatis, uga iku peralatan nude kanggo nggulung sawetara bagean sudhut mlengkung, alun-alun, bunder, conical lan potongan kerja khusus liyane.

Rincian cepet


Nomer Model: Mesin Gulung Plato Hidraulik W12
Kondisi: Anyar
Diproses Bahan / Logam: Baja Karbon
Otomatis: Otomatis
Layanan Ekstra: Pungkasan Wangun
Sertifikasi: ISO 9001: 2000
Jinis Mesin: Mesin Gulung lentur
Jeneng produk: Mesin Plate Plate Plate Plate Tiga-roller / Mesin Lentur Plate
Kata kunci: 4 mesin bolong lentur
Katup hidraulik: YUKEN
Unsur panyegel: Valqua
Sistem kontrol: CNC OMRON JAPAN
Rincian gulung: Perawatan Panas 42CrMo ing HB260 ~ 300
Pabrik mesin gulung: 4 mesin rol bengkong hydrualic
Ngeculake mbukak: Kontrol pompa minyak hidrolik kanthi otomatis
Komponen Elktrik: SIEMENS
Aplikasi mesin lentur: Mesin Gulungan Rantai baja
Layanan sawise adol sing diwenehake: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Daya: Hidrolik
Bahan mentah: Lembar / Plate Rolling

Piranti Khusus Opsional


  • Piranti dhukungan ndhuwur
  • Pandu drive tambahan roda
  • Piranti dhukungan sisih
  • Piranti cone
  • Tabel dipakani
  • Penggali / garan kreta gulung

Karakter Desain


  • Ngontrol kanthi jumlah, gulung dadi siji wektu.
  • Input visual ing layar tutul, edit, nyimpen 500 set data.
  • Sistem keseimbangan elektronik EPS, njaga penggulung padha sejajar karo 0,15mm.
  • Ndhukung dialog mesin mesin, salah nyalahake dhewe, kesalahan operasi cerdas.
  • Gembong roller batang, bunder mlengkung, straightness dhuwur.
  • Kabeh nyopir hydraulic, loro-lorone penggulung nindakake garis sing mlaku ing njero pandhuan.
  • Jarak tengah cilik ing antarane rong sisih penggelek, metu presentasi sing paling tepat.
  • Bingkai kanthi tebal, nyukupi kebutuhan tengah & lenturan sing luwih gedhe.
  • Querying integral pigura pigura ngilangi stres, lan ora ubah.
  • Aci rodha i kabeh lali kanthi ngilangi lan proses perawatan hardening.
  • Loro mode kontrol: kanthi manual lan kanthi otomatis.

Parameter Teknis


ModelKekandelan Max.RollMax.RolLwidthDhuwur rol diameter tengahSisih Roller DiematerMotor
mmmmmmmmKw
W12-4x1500415001401202.2
W12-6x2000620001901703
W12-6x2500625001901703
W12-8x2500625002101907.5
W12-12x200012200027025011
W12-12x300012300030027011
W12-16x250016250030027011
W12-16x400016400039036018
W12-20x200020200033030011
W12-20x300020300036033015
W12-25x250025250039036018.5
W12-30X250030250039036018.5
W12-30x300030300043039022
W12-35x300035300046042030
W12-45x250045250046042030
W12-45x300045300051046037
W12-50x250050250051046045
W12-50X300050300054050045
W12-65x300065300065055055
W12-85x300085300076068075