Tube lan piring dual mbukak mesin nglereni laser

Tube lan piring dual mbukak mesin nglereni laser

Desain Terpadu, Nggawe Spasi Cilik

  • Struktur mesin, penampilan lan fungsi terpadu terintegrasi.
  • Nganggo lampu sinar lan nyuda beban nyopir gerakan.
  • Desain drive akurat lan wajar, kacepetan udhara lan kacepetan pangolahan sampurna.
  • Gantungan otomatis suhu sekitar, ganti rugi kanggo pemotong laser sing diasilake kanthi ubah bentuk termal, njamin pemotong kanthi tliti dhuwur lan stabil.

Gunakake Dual lan Ngirit biaya

  • Mesin Motong Laser RAS-1530-6020 ora mung bisa ngethok piring logam, nanging uga pipa logam.
  • Kasedhiya akeh lan bisa ngirit papan luwih saka 50%, kanthi efektif ningkatake produktivitas.

Parameter Teknis

Model penggerakUnit500W700W1000W2000W3000W
Kekuwatan nominalkW0.50.7123
Keperluan tenagakW467812
Gelombang dawanen10741074107410741074
Kapasitas nglereni
Baja karbonmm68101620
Baja stainlessmm2.534810
Alloys Aluminiummm22.5368
Kuninganmm12234
KetikUnit 1530 1540 2040
Ukuran Motong Maks (mm)3000 × 15004000 × 15004000 × 2000
Dhuwur Ukuran Bahan kerja (mm)909090
Perjalanan sing efektifX Axis (mm)305040504050
Y Axis (mm)155015502050
Z Axis (mm)100100100
Akurasi PosisiX Axis (mm)± 0,04± 0,05± 0,05
Y Axis (mm)± 0,04± 0,05± 0,05
Z Axis (mm)± 0,01± 0,01± 0,01
Akurat PosisiX Axis (mm)± 0,03± 0,03± 0,03
Y Axis (mm)± 0,03± 0,03± 0,03
Z Axis (mm)± 0.005± 0.005± 0.005
Kacepetan Posisi CepetX Axis (m / min)808080
Y Axis (m / min)808080
Z Axis (m / min)303030
Nyepetake Sppeed (G)1
Daya Laser (W)500/700/1000/1500 / 2000W
Konsumsi Daya Alat Mesin (Kwh)4.854.856.3
Tingkat PerlindhunganIP54
Gunggung Bobot (T)4.355.456.25
Ukuran watesL × W × H (mm)4191 × 2520 × 13265390 × 2520 × 13265391 × 3105 × 1326

Gambar sing rinci

Kepala Laser
Jeneng: Kepala Laser
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Jeneng: Reducer Motor
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Reducer Motor
Servo Motor
Jeneng: Servo Motor
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Dilengkapi piranti lunak SoMove kanggo persiyapan gampang lan nyetel.
  • Papan sirkuit Pandu sing dicithak kanthi pangayutan lapisan, nambah linuwih ing lingkungan sing reget.
Jeneng: Komponen Elektronik
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Perlindhungan sirkuit saka arus cendhak
  • Perlindhungan sirkuit saka arus kakehan
  • Putus lan pedhot industri minangka standar IEC / EN 60947-2.
Komponen Elektronik
Komponen radhang paru-paru
Jeneng: Komponen pneumatik
  • Merek: SMC
  • Asli: Jepang
  • Kontrol tekanan udara takeran karo sinyal listrik.
  • Spesifikasi komunikasi serial.
  • Kompak / entheng (Bagian komunikasi terintegrasi).
Jeneng: Sistem Nglereni Laser
  • Merek: Cypcut
  • Asli: Shanghai China
  • 1). Piranti nglereni pipa CypTube minangka piranti lunak nglereni pipa telung dimensi.
  • 2). Bisa maca file format IGS langsung, sing diekspor nganggo UG, piranti lunak SolidWorks.
  • 3). Ekstraksi otomatis kanthi nglereni bagean tabung nglereni lan kanthi traksi nglereni, ora perlu nyunting lan pilihan manual.
  • 4). Fungsi pangaturan mandhiri kanthi cepet lan gampang, ora perlu operasi manual fussy, nambah tliti nglereni.
Sistem Nglereni Laser

rincian

rincian

Contoh conto


Contoh conto

Lapangan Aplikasi

Paket & Pangiriman

1. Pangiriman kanthi nyata. Saben mesin disusun kanthi langkah majelis sing tepat tanpa mandheg.

2.Sawise layanan lan Penjaminan. Kita nawarake babar pisan 5 taun, sajrone wektu, ana masalah, kita tanggung jawab kanggo ngatasi. Lan yen ana bagean mesin kasebut rusak, sing kedadeyan arang banget, kita bakal ngirim DHL sing anyar, lan kabeh biaya wis ana.