Mesin nglereni laser Tuber

Mesin nglereni laser Tuber

Rincian cepet


Layanan sawise dodol sing Diwenehi: Dhukungan Online, Alat ganti gratis, Pamasangan lapangan, komisi lan pelatihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Dhukungan teknis Video, Jurutera kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Bahan sing ditrapake: Logam
Jenis Laser: Serat laser
Wilayah Nglereni: nglereni limalas: 6m
Kacepetan Motong: 0-40000mm / min
Format Grafis Didhukung: AI, BMP, DST, DWG, DXF, DXP, LAS, PLT, Liyane
Aplikasi: Motong Laser
Kondisi: Anyar
Nglereni kekandelan: Bahan
CNC utawa Ora: Ya
Mode Kelangan: Pengering banyu
Piranti Lunak: Cypcut
Sertifikasi: CE, ISO, SGS
Waranti: 1 Taun
Max. kacepetan: 120m / min
Akurasi mekanik: 0,03mm / m
Pengulangan mekanik: 0,01mm / m
Bobot sistem overal: 11000kg (kalebu ijol-ijolan palet)
Sumber Daya: 380V / 50 / 60HZ
Jinis laser: Generator Laser Serat IPG
Werna: Oranye
Ukuran: Selaras
Kata kunci: mesin nglereni laser tabung

Fitur utama:


1. Kualitas Jalur sing Apik: Dot laser sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, berkualitas tinggi.

2. Kacepetan Motong Dhuwur: kacepetan nglereni 2-3 kali tinimbang mesin nglereni laser CO2 sing padha.

3. Stabil Running: ngetrapake serat laser impor ndhuwur, kinerja stabil, bagean utama bisa nganti 100 jam;

4. Efisiensi sing dhuwur kanggo konversi fotoelektrik: Bandhingake karo mesin pemotong laser CO2, mesin nglereni tabung laser serat kaping telu efisiensi konversi piksel.

5. Biaya murah: Ngirit energi lan nglindhungi lingkungan. Tingkat konversi fotoelektrik nganti 25-30%. Konsumsi listrik listrik sing murah, mung sekitar 20% -30% mesin pemotong laser CO2 tradisional.

6. Pangopènan rendah: transmisi garis serat ora perlu nggambarake lensa, ngirit biaya pangopènan;

7. Operasi Gampang: transmisi garis serat, ora ana laras karo cara optik.

Kaluwihan:


1. Rasuk laser berkualitas tinggi, titik fokus sing sampurna, garis pemotongan sing tepat, efisiensi dhuwur.

2. Nglereni laser kanthi kacepetan dhuwur, kaping pindho luwih cepet tinimbang nglereni laser CO2.

3. Kinerja sing dipercaya banget, diadopsi nganggo teknologi serat utama ing saindenging jagad, komponen utama bisa digunakake luwih saka 100000 jam.

4. Konsumsi kurang ing pasokan listrik.

5. Pangopènan gratis.

6. Gampang operasi.

7. Serat kabel pangiriman, luwih fleksibel kanggo integrasi.

 Parameter produk
Gelombang laser1070 nm
Kekuwatan output500W / 700W / 1000W / 1500W
Akurasi lokasi 0.0 ± 0.05mm / m
Kualitas sinar laser<0.373mrad
Akurasi Ambalan 0.0 ± 0.05mm / m
Konsumsi tenaga <3kW
Ukuran potongan kanggo tabung bunder Φ20 * L6000-φ220 * L6000mm
Ukuran potongan kanggo tabung persegi 20 * 20 * L6000 utawa 180 * 180 * L6000mm
Ukuran mesin L11000 * W1000 * H600mm
Nimbang mesin4.7 Ton

Sistem clamping chuck maju


1. Pusat penyesuaian diri chuck kanthi otomatis nyetel daya clamping miturut spesifikasi profil kanggo mesthekake yen tabung tipis dicepit kanthi bener.

2, kacepetan cepet, nganti 120 rev / min, gear lan rahang dicopot, bagean roller, nggunakake baja kanthi atose sing dhuwur, nyandhang tahan.

3. Cakar kasebut nggunakake mode penyesuaian rong langkah, sing cocog kanggo diatur, lan desain chuck ngetrapake sealing dhuwur.

4. Piranti lunak panandha logam: algoritma piranti lunak Optimized kanggo ngoptimalake nyimpen materi; pinggiran umum, jembatan, sambungan micro lan proses pemotongan khusus spesial liyane kanggo nyuda kasusahan saka operator, fungsi manajemen materi integral, nggunakake sampah lan nyukupi kabutuhan Manajemen;

5. Piranti lunak ndhukung input lan output CAD (DXF, DWG, lan sapiturute) format file. Piranti lunak ndhukung fungsi edit (zoom, rotate, Upload, lan sapiturute) sawise ngimpor grafis.

6. Saben piranti LVDCNC Laser wis diuji lan dipasang dening instrumen presisi, lan asil pangolahan saben produk sing wis rampung wis diukur kanthi akurat.

proses

Gambar sing rinci

Kepala Laser
Jeneng: Kepala Laser
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Jeneng: Reducer Motor
  • Merek: Raytools
  • Asli: Swiss
  • Imbuhan titik fokus Rotary Knob kanggo imbuhan sing apik lan fleksibel. Jangkoan laras: 20mm, akurasi: 0,05mm.
  • Kursi cermin jinis laci kanggo nggawe kaca kanggo nglindhungi ngganti luwih cepet lan luwih gampang.
Reducer Motor
Servo Motor
Jeneng: Servo Motor
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Dilengkapi piranti lunak SoMove kanggo persiyapan gampang lan nyetel.
  • Papan sirkuit Pandu sing dicithak kanthi pangayutan lapisan, nambah linuwih ing lingkungan sing reget.
Jeneng: Komponen Elektronik
  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Perlindhungan sirkuit saka arus cendhak
  • Perlindhungan sirkuit saka arus kakehan
  • Putus lan pedhot industri minangka standar IEC / EN 60947-2.
Komponen Elektronik
Komponen radhang paru-paru
Jeneng: Komponen pneumatik
  • Merek: SMC
  • Asli: Jepang
  • Kontrol tekanan udara takeran karo sinyal listrik.
  • Spesifikasi komunikasi serial.
  • Kompak / entheng (Bagian komunikasi terintegrasi).
Jeneng: Bearing
  • Merek: NSK
  • Asli: Jepang
  • Selang bantalan kasebut duwe flange alun-alun sing bisa gampang dipasang ing mesin kanthi papat bolongan.
  • Kanthi pasuryan sing gampang dipasang, unit bantalan iki digunakake kanthi akeh.
Nggawa
Jeneng: Sumber Laser
  • Merek: IPG
  • Asli: AS
  • Jangkoan gelombang: 1070 ~ 1090nm
  • Beam kualitas TEM00 (M2 <1.8)
  • Udara meksa / Penyaman banyu
  • Luwih saka 100000 jam urip-urip diode pompa
Jeneng: Sistem Pelarapan otomatis
  • Merek: Bijur Delimon
  • Asli: China
  • Kanthi sesambungan karo sistem kontrol program ing mesin utama, sistem pelumasan bisa ngawasi tingkat minyak ing tank uga tekanan transmisi minyak lan nyetel perioditas pelumasan, sing kanthi efektif bakal nyegah karat ing sistem pelinciran supaya bisa ngukur akurasi.
Sistem Pelarapan otomatis
Linear guide
Name: Linear guide
  • Brand: HIWIN
  • Asli: Taiwan
  • High positioning accuracy, low abrasion can maintain the accuracy for a long time, simple lubrication structure, easy assembly
Jeneng: Sistem Nglereni Laser
  • Merek: Cypcut
  • Asli: Shanghai China
  • 1). Piranti nglereni pipa CypTube minangka piranti lunak nglereni pipa telung dimensi.
  • 2). Bisa maca file format IGS langsung, sing diekspor nganggo UG, piranti lunak SolidWorks.
  • 3). Ekstraksi otomatis kanthi nglereni bagean tabung nglereni lan kanthi traksi nglereni, ora perlu nyunting lan pilihan manual.
  • 4). Fungsi pangaturan mandhiri kanthi cepet lan gampang, ora perlu operasi manual fussy, nambah tliti nglereni.
Sistem Nglereni Laser

rincian

rincian

Aplikasi


Industri sing ditrapake:

Mesin iki digunakake ing aeroangkasa, otomotif, buliding kapal, pabrik mesin, pabrik lif, produksi pariwara, produsen peralatan rumah tangga, piranti medis, hardware, dekorasi, layanan pangolahan logam, lan industri manufaktur liyane.

Bahan sing ditrapake:

Mesin iki cocog kanggo bahan logam kayata baja tahan karat, baja karbon, wesi baja, baja silikon, baja galvanis, alloy nikel, aloi wesi kromium, wesi titanium lan liya-liyane.

Contoh conto:


Contoh conto