Mesin jupuk Turret

Mesin jupuk Turret

Rincian cepet


Daya (W): 10.5Kw
Ukuran (L * W * H): 5190 * 3250 * 2550mm
Waranti: 2 taun babar pisan wektu
Pasukan Punch: 25 ton
Max. Ukuran Processing: 5000 * 1250mm (Kanthi posisi kaloro)
Max. sheet Kekandelan: 4mm
Max. Kacepetan Traversing: 80m / min
Sistem Servo: drive Siemens drive
Sistem CNC: Siemens Sinumerik 840D Windows XP
Pandhuan linear lan skru bal: Sistem Rexroth
Motor utama: Siemens Electrical
Komponen listrik: Siemens Listrik
Piranti lunak pamrograman: CNCKAD saka Israel
Kondisi: Anyar
CNC utawa Ora: CNC
Sumber Daya: Mekanikal
Layanan sawise adol sing diwenehake: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Voltase: 380V 220V Opsional
Bobot: 7850Kg
Sertifikasi: CE ISO

Katrangan Product


TP teknologi tinggi TP lan TC tune teknologi LVDCNC anyar diprodhuksi minangka konstruksi rigit baja jinis tertutup dadi struktur rigit, sistem analisis terbatas digunakake ing proses desain lan simulasi supaya defleksi minumum sajrone operasi. Ora ana deflection antarane turret lan alat sing ana sajrone proses tusuk lan nambah urip alat. Serangan pukulan turet TPP nduwe 2 model kanthi 27 stasiun / 700 stroke lan 33 stasiun / 900 stroke sing mbantu ngrampungake kabeh gaweyan kanthi angkatan sanajan produk lembaran sing rumit banget. Dadi mesin penet turret LVDCNC nyedhiyakake solusi lengkap kanthi biaya paling luweh.

  • Motor motor AC Siemens ing kabeh sumbu
  • Kemungkinan posisi larang regane kanthi sistem sled linear ing kabeh sumbu.
  • Jinis platform ing jembatan utawa panel kontrol CNC Portable
  • Output / input kontrol CNC kanggo tabel vakum lan unit saringan
  • Kapabilitas vacuming kanthi kapabil energi
  • Sistem meja nglereni independen
  • Plazma multi sirah lan kemungkinan nglereni bahan bakar multi kepala.
  • +/- 0,02 mm akurasi posisi.
  • Kacepetan posisi +/- 30m / min.

Gambar sing rinci


Punch Frame

Punch Frame

Jeneng: Konstruksi Frame Bridge Frasa lega
Analisis unsur terbatas ing komputer kinerja dhuwur digunakake ing proses desain. Konsep kasebut kasusun saka rong klambine kothak kebak sing dilebokake dilebokake ing beban lan stres sing lega. Asil dikurangi getar lan defleksi kanthi tliti sing akeh nyedhiyakake tliti tliti sing luwih gedhe, nyuda alat, lan nyuda gangguan.

Chute Work Programmable

Gawa kerja sing bisa diprogram (15,7 x 23,6) kanthi otomatis ngidini ngeculake bagean kanthi otomatis menyang wadhah. Fitur iki kasedhiya ing kabeh model liyane.

Chute Work Programmable
Clamp Sheet Programmable

Clamp Sheet Programmable

Posisi clamping sheet kanthi otomatis disetel miturut informasi program standar. Sensor kontak kanthi otomatis mungkasi mesin yen sensor kasebut ndeteksi gerakan apa wae nalika dikepit.

Kepala Rotasi:

Kepala sing bisa diprogram 360 ° entuk 40 revolusi saben menit. Sistem gear backlash nul harmonik nyedhiyakake posisi lan kontrol sing akurat.

Kepala Rotasi:
Piranti Piranti Ing Indeks

Piranti Piranti Ing Indeks

3,6,8 lan alat multi-index sing bisa diindeks bisa nyuda owah-owahan alat lan nambah keluwesan. Programmable kanggo .02 ° tanpa sambungan mekanik ndhuwur lan ngisor nyedhiyakake alignment alat ndhuwur lan ngisor. Malah cacat utawa piranti sing rusak bisa diimbangi.

Konsep Turret Fleksibel

- Konsep tooling turel digunakake kanggo kabeh stasiun. Bisa dilengkapi nganti enem stasiun alat alat (tengah) sing bisa diindeks. Indeks-stasiun menyang stasiun wis rampung sajrone telung detik utawa kurang.
- Kabeh mati dipanggonke ing ngisor permukaan meja kanggo nyegah tandha ing lembaran. Tag Micro bisa dikurangi kanthi minimal kanggo bagean sing luwih tepat.

Konsep Turret Fleksibel
Sistem kontrol CNC

Sistem kontrol CNC

Siemens 840 Dsi Series CNC Control
LVDCNC wis milih Siemens 840 DsI CNC Control sing kuat, sing dirancang khusus kanggo tusuk. Sawetara fitur kasebut yaiku:
• Kabinet Kontrol Ngalih
• Ethernet lan Sambungan Komunikasi jaringan
• Sistem Perlindhungan Bedah Elektron UPS Listrik
• Diagnostik internal w / Visualisasi Grafis
• Pesen Bantuan Online
• Telediagnostics liwat Modem (opsional)
• Optimisasi otomatis kacepetan sheet miturut Massa Lembar
• Pengatur Grafis @ Kontrol Mesin
• Cithakan Rontokan & Kalkulasi otomatis Sheet Layout
• Kunci Software sing bisa dicopot (pemrentah kantor utawa mesin