Tekan rong batang rong pulet

Tekan rong batang rong pulet

Rincian cepet


Kondisi: anyar
Pengolahan Bahan / Logam: Baja Karbon
Otomatis: Otomatis
Layanan tambahan: rem mlengkung hydraulic
Sertifikasi: ce
Layanan sawise dodolan: layanan pangopènan lan pamulihan ing situs, insinyur bisa ndandani mesin ing luar negeri
Waranti: 2 taun
Jeneng: Mesin lentur
Controller: Holland DELEM
Sistem hidraulik: Bosch Rexroth
Motor utama: Siemens, Jerman
Elektronik: Schneider, Prancis
Pipa: EMB Jerman
Ngalih sikil: Korea Kidul
Karcon Ball Screw: Hiwn saka Taiwan
Jinis mesin: Mesin mlengkung
Bahan mentah: gulung / sheet sheet
Daya: Hidrolik

Fitur Utama


◆The frame adopts steel structure, left and right vertical plate, table and pressure plate are welded into a whole structure, and the internal stress is eliminated by tempering after welding, so the whole steel property is good and the stability is high.

◆The body, slider and other important parts are analyzed by ANSYS finite element analysis software to ensure the reliability of the machine tool.

◆Hydraulic drive, stable and reliable.

◆Mechanical block, torsion shaft synchronization, high precision.

◆Backstop distance and slider travel are controlled by CNC system, convenient and fast.

◆The cylinder through forging, conditioning, grinding, hard chrome plating and other procedures, well with imported sealing ring, to overcome the phenomenon of oil leakage.

◆Hydraulic system adopts oil integrated hydraulic system, reducing pipeline installation, beautiful and simple appearance

◆Hydraulic components choose famous brand products to ensure the reliability and safety of machine tools.

◆The machine USES three-phase system power supply (380V) power supply, control circuit voltage (220V) by the control transformer to provide, the circuit solenoid valve required by the dc power supply (+24V) by the transformer and silicon rectifier to provide.

Standar Keslametan


  • EN 12622: 2009 + A1: 2013 2.EN ISO 12100: 2010 3.EN 60204-1: 2006 + A1: 2009
  • Perlindhungan driji ngarep
  • Saklar pedal KACON Korea Selatan (kelas safety 4)
  • Tembok logam bali, standar CE
  • Monitor relay monitor switch pedal, pangayoman safety
  • Standar safety (2006 / 42 / EC)
proses

Parameter teknis

Parameter teknis

Gambar sing rinci

Motor utama
Jeneng: motor utama
  • Merek: SIEMENS
  • Asli: Jerman
  • Jaminan urip layanan mesin, nyuda
  • digunakake swara, lan ngirit energi.

Jeneng: Sistem Hidraulik

  • Merek: BOSCH Rexroth
  • Asli: Jerman
  • Ngurangi kerumitan lan biaya perawatan lan ndandani.
  • Alokasi sumber, efisiensi luwih akeh, pribadi lan keuntungan sing luwih dhuwur.
  • Tube EMB Jerman
  • Nggunakake tabung Garmon EMB lan konektor bisa nyuda kemungkinan nglawan katup jambangan jambangan lan mengaruhi arus minyak
Sistem Hidraulik
Pompa gear

Jeneng: pompa gear

  • Merek: Sunny
  • Asli: Amerika Serikat
  • Merek pompa hidrolik sing misuwur ing Amerika Serikat kanthi apik lan menehi kekuwatan kanggo sistem hidrolik kabeh. Bisa ndhukung mesin supaya bisa terus-terusan luwih saka 13 jam.

Jeneng: kothak listrik

  • Merek: Schneider
  • Asli: Prancis
  • Peralatan listrik schneider Prancis kanggo njamin stabilitas mesin, aman lan dipercaya, kemampuan anti-gangguan sing kuwat
  • Kabinet listrik kanthi fungsi mbukak lawang kanggo mateni daya.
kothak listrik
Screw Ball + Pandhuan Linear

Jeneng: Ball Screw + Pandhuan Linear

  • Merek: Hiwin
  • Asli: Taiwan
  • Precgauge presisi kanthi bolongan werni apik lan garis sepur
  • Backgauge nampilake struktur omah kanthi horisontal kanthi stabilitas dhuwur, rel dual-cangkang, tliti dhuwur, drive X-sumbu lan sistem CNC otomatis.

Jeneng: parating panggedhe

  • Merek: GIVI
  • Asli: Jerman
  • Langkah proteksi khusus bisa nyuda kedadeyan macem-macem kesalahan, saéngga ndawakake umur layanan mesin kasebut.
panggedhe grasi
ngalih sikil

Jeneng: saklar

  • Merek: Kacon
  • Asli: Korea
  • Suis kaki merek Korea bisa dipindhah, penet tombol darurat bisa mandheg kapan wae.

Jeneng: cetakan

  • Mesin mlengkung nganggo bahan 42CrMo, lan suhu perawatan panas tekan 42 derajat, njamin urip layanan jamur.
  • Mati lenturan bisa dipisah lan dipilih.
  • Clamps mekanik opsional saka ndhuwur ndhuwur luwih aman nalika ngganti sing mati.
cetakan
Dhukungan ngarep

Jeneng: Dhukungan ngarep

  • Dhukungan ngarep kanthi fitur struktur sing gampang.
  • fungsi sing kuat, bisa diatur munggah lan mudhun, utawa pindah ing garis kerja ing sisih tengen lan kiwa.

Jeneng: piranti baffle mburi

  • Kestabilan sing dhuwur, tliti tliti kanthi dhuwur, dilengkapi X-sumbu driveAutomatic kontrol sistem nc.
piranti baffle mburi

stroke Ngalih

Jeneng: stroke Ngalih

  • Schneider mburi mateni pembatalan cepet lan switch stroke.

Mekanisme Kompensasi Workbench standar

Ganti rugi gangguan hidraulik

Jeneng: Gangguan gangguan hidraulik

Mekanisme ganti rugi hidraulik minangka piring dhukungan ing ngarep lan mburi, lan piring menegak ing tengah. Nalika digunakake, kurva cembung munggah kanggo ngasilake komplek saka plate vertikal meja lan slider sajrone operasi.

Name: Manual mechanical compensation
Mechanical noise table supplement structure, hand control, compensation curve is closer to the deformation curve of the skateboard,
This greatly improves the machining accuracy of the bending machine.

Manual mechanical compensation

Konfigurasi sistem pilihan

TP10
TP10
  • 1. 10-inch high-definition TFT256K true color touch screen
  • 2. Menu interface
  • 3. Standard Y and X1 axis servo motor
  • 4. Maximum 4-axis control (y1.y2 and two additional axes)
  • 5. support Angle programming, the system automatically calculate the board load folding depth
  • 6. Position control of slider (Y-axis) and position control of rear baffle (X1 axis)
  • 7. Calibration equipment transmission link (lead screw, synchronous belt, etc.) error voltage holding time setting
  • 8. power failure memory
DA41S

DA-41S

  • 1. High-definition LCD display
  • 2. Stop position control of slider
  • 3. Rear baffle contrl
  • 4. Angle programming
  • 5. Mold parameter setting
  • 6, escape material control function
  • 7. 100 programs
  • 8. Each program has 25 working steps
  • 9. Panel installation
  • 10. Servo control, frequency conversion control and two-speed ACExchange control

Piranti perlindungan pilihan

Piranti perlindungan langsing cahya
Piranti perlindungan langsing cahya
Piranti pangreksan laser
Piranti pangreksan laser

fuselageTungkuk tepat