Mesin V-grooving

Mesin V-grooving

1. desain Eropa Eropa, katon streamline.
2.Njupuk stres bathi-bagian sing dilas kanthi tempering, stabilitas.
3.Pencarake karat nganggo pasir-pasir lan dilapisi nganggo cat anti rast.
4.Gambar, srufra assenbly lan bolongan sambungan dipasang sawise proses welding, nganti 60 'siji pas.
5. Desain pigura mesin minangka bagean kritis saka mesin sing ana gandhengane karo kemampuane ngasilake bagean sing akurat kanggo wektu sing suwe.

Rincian cepet


Industri sing Ditrapake: Energi & Pertambangan, Gunakake Omah, Toko Pangan, Toko Makanan & Minuman, Hotel, Pabrik Makanan & Minuman, Eceran, Peternakan, karya Konstruksi, Toko Pakaian, Restoran, Toko Bahan Bangunan, Toko Makanan, Perusahaan Advertising, Toko Mesin , Pabrik Pabrik
Kondisi: Anyar
Tegangan: 380V / 220V
Ukuran (L * W * H): 4200X1000X1000mm
Sertifikasi: ISO9001: 2008
Waranti: 3 taun
Taun: 2019
Bobot (KG): 12800
Daya (kW): 4,5
Layanan sawise dodol sing Disedhiyakake: Instalasi lapangan, komisi lan latihan, Layanan perawatan lan perbaikan lapangan, Dhukungan Online, Alat ganti gratis, Dhukungan teknis video
Poin Sade Kunci: Pabrikan Fleksibel
Jeneng produk: Mesin Motong Grooving CNC V-Groove
Ukuran kekandelan Processing: 0.6-5mm (SS)
Dawa piring Processing: 4000mm
Lebar pangolahan Processing: 1250mm
Kacepetan alur tunggal: 60m / mnt
Kacepetan ngirim lempung: 2m / min-0m / min
Y batang mnt. unit setelan: 0,01mm
Y batang mnt. presisi posisi: ± 0,03mm
Z batang mnt. unit setelan: 0,01mm
Z batang mnt. presisi posisi: ± 0,03mm

Mesin V-grooving

Fitur Utama


  • Desain Eropa anyar, tampilan sing diresmikake
  • Gelas dilapisi baja sing kuat, kuat
  • Nggunakake tungku gedhe kanggo ngilangi stres, stabilitas
  • Sand wedhi karat lan dicet nganggo cat antirust
  • Rak karo mesin pemesinan telung dimensi CNC ing siji clamping, mesthekake kabeh permukaan sing dipasang ing paralelisme lan perpendikular
  • Standar keamanan paling ndhuwur
  • Feed ngethok prapatan, swara kurang, stabilitas Pakaryan
  • Pandhuan linear pindho, balok mlaku luwih lancar
  • Baleni akurasi Y1, Y2, Z sumbu yaiku 0,02
  • X sumbu, Z sumbu bisa diprogram kanthi kapisah
  • X sumbu duwe fungsi feed sing digunakake, operator bisa ngontrol bahan kerja luwih apik
  • Pemasangan umume clamping clamping, kanggo nyukupi macem-macem syarat saka clamping clade